Πώς χρειάζεται να χειριζόμαστε τις πληροφορίες των προηγούμενων ζωών;

597e22e63b6d1747611d71394f356edb 

  • Πώς χρειάζεται να χειριζόμαστε τις πληροφορίες των προηγούμενων ζωών;
   Όταν νιώθουμε θλίψη έχουμε γυρίσει στο παρελθόν και όταν νιώθουμε άγχος έχουμε προσκολλήσει στο μέλλον, άλλα και στις δυο περιπτώσεις έχουμε μόνο μία επιλογή. Να γυρίσουμε στο τώρα.
   Πολλές φορές, μέσω διαφόρων πνευματικών θεραπειών, ασκήσεων γιόγκα , μέσω ονείρων ή ύπνωσης , μέσω διαλογισμού καθώς επίσης και σημαδιών γύρω μας , μπορούμε να φτάσουμε στο επίπεδο να μας δοθούν κάποιες πληροφορίες προηγούμενων μετενσαρκώσεών μας, τις οποίες εγώ προσωπικά, τις θεωρώ δώρα για την εξέλιξή μου. Πολλές φορές όμως αυτές οι πληροφορίες είναι μια απλή ανάμνηση από μια ταινία ή μια ιστορία που έχουμε φανταστεί ή που θα θέλαμε να ζήσουμε.
   Πώς όμως να ξεχωρίζουμε αυτές τις πληροφορίες ώστε να καταλάβουμε εάν στα αλήθεια είναι το ίδιο το βίωμα της δικής μας ψυχής. Σε αυτό μπορεί να μας δώσει απάντηση το ίδιο μας το συναίσθημά ή τυχόν αλλαγή της συμπεριφοράς μας, μετά από την ανακάλυψη. 
   Οι περισσότεροι άνθρωποι αναζητούν αυτές τις πληροφορίες από απλή περιέργεια και τις θεωρούν ένα μέσο για να προκαλέσουν κάποια ενδιαφέρουσα συζήτηση ή να στρέψουν την προσοχή πάνω τους μέσα σε μια παρέα. Να δείξουν ότι ξέρουν κάτι πάρα πέρα, και έτσι να νιώθουν ανώτεροι.
   Αυτή τη στιγμή υπάρχουν πάρα πολλές Κλεοπάτρες, βασιλιάδες και πρίγκιπες γύρω μας και εμείς απλά είμαστε κοινοί θνητοί , που βρισκόμαστε στη γη για να τους κάνουμε την ζωή πιο ενδιαφέρουσα.
   Όλες οι αληθινές πληροφορίες προηγούμενων ζωών έχουν κάτι πολύ πιο πολύτιμο από το να μας βάλουν απλά στο επίκεντρο μιας παρέας ή κάποιας συζήτησης. Είναι τα μηνύματα από το υποσυνείδητό μας ή ασυνείδητο. Με άλλα λόγια, προέρχονται από το αστρικό συναισθηματικό μας σώμα που προσπαθεί να μας πει κάτι ουσιαστικό ώστε να μπορέσουμε να το αναγνωρίσουμε και να το αλλάξουμε. Συνήθως αυτές οι πληροφορίες τραβιούνται από τα ανώτερα σώματα (νοητικό, διαισθητικό σώμα) , άλλα μπορούν να γίνουν αναγνωρίσιμες από την απλή μας λογική , μόνο σε αστρικό επίπεδο και με άνοιγμα της καρδιάς.
   Από την στιγμή που μας έχει δοθεί μια πληροφορία χρειάζεται να κοιτάξουμε ποιο ελάττωμα ή ποιο αρνητικό συναίσθημα θα μπορούσε να είναι αυτό που κουβαλάμε τόσα χρονιά , μπορεί και αιώνες , και που πολλές φορές είναι και η αίτια κάποιας πολύ σοβαρής αρρώστιας. 
   Το πιο δύσκολο μέρος αυτής της διαδικασίας είναι να παραδεχτούμε ότι κάναμε κάτι τόσο βαρύ και άσχημο. Ένα απλό ευχαριστώ στο Θεό εκείνη την στιγμή θα μας βοηθήσει αρκετά να το δεχθούμε και στη συνέχεια σιγά σιγά θα μας συγχωρέσουμε , προσπαθώντας να μας συμπονέσουμε, να αισθανθούμε για ποιο λόγο τότε αντιδράσαμε με τον συγκεκριμένο τρόπο, και έπειτα να το απελευθερώσουμε. Η μόνη προϋπόθεση είναι πάντα η ανοιχτή καρδιά.
   Ο καλύτερος τρόπος απελευθέρωσης αυτών των πληροφοριών είναι ο εξής: Κάνουμε και πιστεύουμε την παρακάτω δήλωση:
   «Δεν είμαι πλέον πρόθυμος/ πρόθυμη να νιώθω πόνο για τις σκέψεις-λόγια- πράξεις που έκανα, για τις σκέψεις-λόγια- πράξεις που μου έκαναν , είτε σε αυτήν τη ζωή είτε σε οποιαδήποτε άλλη. Ευχαριστώ πολύ για την απελευθέρωση!!!»
   Πολλές φορές οι άνθρωποι αναρωτιούνται ‘Μα, δεν υπάρχει καλό να έχω κάνει , γιατί συνέχεια να βλέπω μόνο τα αρνητικά πράγματα’. Φανταστείτε ότι βλέπετε ότι ήσασταν ο καλύτερος άνθρωπος στη γη εκείνη την εποχή, όμως τώρα βρίζετε, μισείτε και αισθάνεστε οργή. Το εγώ παίρνει τροφή από άλλες ζωές μην αφήνοντας σε εσάς ευκαιρία να εξελιχτείτε. 
   Κατ’ αρχήν μην ανησυχείτε. Οι φωτεινές δυνάμεις είναι πολύ πιο έξυπνες από εμάς , και πίσω από το καθετί κρύβεται ένα Θείο σχέδιο για την εξέλιξή μας. Το να είσαι περήφανος για κάτι καλό που έκανες μπορεί να οδηγήσει σε αλαζονεία και σε αίσθηση ανωτερότητας , εάν προηγουμένως η καρδιά δεν είναι ανοιχτή και το συναίσθημα πολύ εσωτερικό.
   Ας ανοίξουμε, λοιπόν, τις καρδιές μας!

Με  αγάπη

Μαρία Τσίβριτς

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s