Σώμα-Νους-Ψυχή

597e22e63b6d1747611d71394f356edbΟ άνθρωπος είναι μια ολότητα ΣΩΜΑ – ΝΟΥΣ – ΨΥΧΗ – ΕΝΕΡΓΕΙΑ.

Ανάμεσα σε αυτές τις πτυχές της ανθρώπινης ύπαρξης, υπάρχει μια μεγάλη αλληλεπίδραση και αλληλεξάρτηση.

Όλες οι ασθένειες (σωματικές και ψυχικές), προέρχονται από μια ανισορροπία στη ψυχή καθώς κάθε αρνητική κατάσταση που ζούμε, είναι μια κραυγή της ψυχής, για αλλαγή σε κάτι που την πιέζει.

Στο Spirit Growth έχουμε δημιουργήσει ένα πρόγραμμα ολιστικής θεραπείας, το οποίο μας δίνει τη δυνατότητα, αφενός να αποκτήσουμε επίγνωση των »μπλοκαρισμάτων» μας σε όλα τα επίπεδα, και αφετέρου αφού πρώτα εξισορροπήσει και τονώσει τις υπάρχουσες αδυναμίες, να ενεργοποιήσει την πίστη και  την δύναμη της προσωπικής θέλησης με αποτέλεσμα να φέρει στην επιφάνεια τις απεριόριστες δυνατότητες, που υπάρχουν μέσα μας, για να βιώνουμε καθημερινά μικρά ή μεγάλα θαύματα.

Στην Κοσμική Ενέργεια θεωρούμε πως ένας άνθρωπος είναι σαν ένας αγωγός, ο οποίος λαμβάνει γήινη ενέργεια και την στέλνει στον ουρανό και αντιστρόφως. Για να γίνει αυτή η διαδικασία η ενέργεια που μπαίνει στον οργανισμό μας είτε απ’ τα πόδια, είτε απ’ το κεφάλι, πρέπει να περάσει από επτά »πόρτες» – επτά ενεργειακά κέντρα, τα λεγόμενα Τσάκρα.

Η έλλειψη ισορροπίας του Ηλεκτρομαγνητικού Πεδίου (αύρας) του ανθρώπου σε συνδυασμό με αρνητικές σκέψεις, λόγια, πράξεις, επιβαρύνει το κάρμα του ανθρώπου, με αποτέλεσμα η ανισορροπία αυτή να επηρεάζει ακόμα και το φυσικό του σώμα, προκαλώντας διάφορες ψυχοσωματικές παθήσεις.

Η Κοσμοενεργειακή θεραπεία όχι μόνο απαλλάσσει τον άνθρωπο απ’ αυτές τις ασθένειες, αλλά και τις προλαμβάνει. Ξεμπλοκάροντας, καθαρίζοντας και δυναμώνοντας τα ενεργειακά του κέντρα (τσάκρα) και τα ενεργειακά σώματα, η ενεργειακή θεραπεία τον διευκολύνει να ξαναβρεί το δρόμο προς την απελευθέρωση του καρμικού βάρους, την πλήρη εξισορρόπηση σώματος και πνεύματος και συμβάλλει στην κατάκτηση της αυτογνωσίας κι ένωσης του ανθρώπου με το ενεργειακό δυναμικό του Σύμπαντος, ώστε να μπορεί να φτάσει εκεί που επιθυμεί.

Μαθαίνει στον άνθρωπο τη δύναμη της αγάπης και της συγχώρεσης ως τον μοναδικό δρόμο προς την επιτυχία και βελτίωση της σωματικής, συναισθηματικής, πνευματικής, επαγγελματικής και οικονομικής του κατάστασης.

Μαρία Τσίβριτς

Μια σκέψη σχετικά μέ το “Σώμα-Νους-Ψυχή

Σχολιάστε