Προσωπικές Ιστορίες

tree-love-painting-hearts_10762Διανύω την 5η δεκαετία της ζωής μου. Έχω δική μου επιχείρηση επί 20 έτη, σύζυγο ελεύθερο επαγγελματία και ένα παιδί. Η ζωή μας κυλούσε όμορφα, δημιουργικά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Έρχεται η κρίση…..
Η δουλειά μου μειώνεται ραγδαία.
Ο σύζυγός μου τον περισσότερο χρόνο είναι άνεργος. Το παιδί μου βρίσκεται στην εφηβεία με πολλές ανασφάλειες και έντονα προβλήματα αυτοπροσδιορισμού.

Αισθάνομαι ότι η δουλειά μου εξευτελίζεται, στο παιχνίδι …της μείωσης τιμών χωρίς κανένα ενδιαφέρον στο επίπεδο της ποιότητας στην παροχή υπηρεσιών. Η εφηβεία και τα παρατράγουδα της με βγάζουν εκτός εαυτού. Χάνω τελείως την ισορροπία μου.  Ο άντρας μου απών, μέσα στα δικά του προβλήματα. Τα βλέπω πλέον όλα μαύρα. Η δουλεία μου δεν με ευχαριστεί πια. Παρουσιάζω τάσεις φυγής. Δεν θέλω να βλέπω  κανέναν. Η ψυχολογική υποστήριξη δεν μου αρέσει , γιατί είναι «slow motion», ενώ εγώ βαδίζω γρήγορα προς το να αρρωστήσω, να χαθώ!!!
Μέσα στην μαυρίλα μου, απευθύνομαι στην Παναγία, θερμοπαρακαλώντας την να με φωτίσει.

Και εκεί κάπου γνωρίζω την Μαρία. Τυχαίως;
Αρχικά, την αντιμετωπίζω με δυσπιστία.  Ωστόσο, η καλοσύνη και ευθύτητα της με χαλαρώνουν. Δεν θίγει τις αρχές και τα πιστεύω μου.
Συνεχίζω την πορεία μου μαζί της, χωρίς ακριβώς να ξέρω τι κάνω.
Και ξαφνικά κάτι γίνεται, και εγώ ανοίγω, φωτίζομαι και εξελίσσομαι.
Δεν ξέρω πώς! Η Μαρία και η κοσμική ενεργεία γνωρίζουν.
Αυτό που εγώ αισθάνομαι είναι την αγάπη της προς την θετική ενέργεια, την κατεύθυνση που μου έδωσε προς την αγάπη, τον εαυτό μου, την αλήθεια και την θετική σκέψη.
Μετά από 30 χρόνια στην δουλειά μου ανακαλύπτω καινούρια χαρά. Προσελκύω άλλους ανθρώπους, πιο θετικούς…Στο σπίτι η αντοχή και η ανοχή μου, μετατρέπονται θετικά. Αλλάζει η ορολογία της επικοινωνίας μου, βοηθώντας και τους δικούς μου ανθρώπους να εξελίσσονται. Το παιδί μου χαλαρώνει και μεταμορφώνεται σιγά και σταθερά. Έχω πάψει να τα βλέπω όλα μαύρα.
Βλέπω ξανά γαλάζιο ουρανό!!!
Σ’ευχαριστώ Μαρία!!!
Σου εύχομαι πολύ φως στην ζωή σου.
Να έχεις πάντα περίσσευμα να φωτίζεις και εμάς τους αδύναμους.

Με αγάπη,

Κατερίνα

peppeΠέπε γαλλικό μπουλντοκ 4,5 ετών. ‘Eνας τετράποδος ντολμάς, η χαρά του σπιτιού. Πριν μερικές ημέρες,το σκυλάκι δεν μπορούσε να περπατήσει. ‘Εχοντας κάνει ενα προηγούμενο χειρουργείο στην σπονδυλική στήλη πριν ενα χρόνο, ο νους μου πήγε πάλι σε κάτι παρόμοιο. ‘Aρχισα να πιστεύω ότι το σκυλί θα παραλύσει. Κάνοντας ότι έπρεπε με τους κτηνιάτρους, ένα πρωί Δευτέρας τον πάω «σηκωτό» στην κλινική για να κάνουμε μυελογραφία και να εντοπίσουμε ποιος σπόνδυλος εχει πάθει ζημιά, ούτως ώστε την επομένη να κάνουμε χειρουργείο…

Την προηγούμενη ημέρα, απεγνωσμένα είχα πάρει τη Μαρία τηλέφωνο για να κάνουμε θεραπεία με κοσμική ενέργεια στον Πέπε… Ημουν απελπισμένη…….

Κατεβάζω λοιπόν το σκυλάκι απο το αυτοκίνητο αγκαλιά και ο τυπάκος μου αρχίζει να περπατάει. Ο γιατρός μόλις τον είδε, με ρώτησε αν ηθελα να κάνουμε την μυελογραφία, την οποία φυσικά και κάναμε, βλέποντας μια τρομερή αλλαγή στο ζώο. Το πρόβλημα του μικρού είναι υπό έλεγχο και ευτυχώς δεν χρειάζεται χειρουργείο. Ο Πέπε περπατάει σαν τον άνεμο!  

Θέλω να ευχαριστήσω τον Θεό, την Κοσμική Ενέργεια και την αγαπημένη μου Μαρία για την βοήθεια τους. Σε αυτούς χρωστάω αυτό το «θαύμα».

Τα συμπεράσματα, δικά σας … 

Δέσποινα

 

Gary Jenkins_Tutt'Art
Πίνακας: Gary Jenkins

Είμαι 30 ετών. Απευθύνθηκα στην κοσμική ενέργεια σαν ύστατη προσπάθεια να βρω τις αιτίες των προβλημάτων στη ζωή μου και να απαλλαγώ από αυτά οριστικά. Υποφέροντας από κατάθλιψη για περισσότερο από μία δεκαετία και δίχως να έχω καταφέρει να βρω έστω και κάποιες στιγμές ευτυχίας όλα αυτά τα χρόνια, η ζωή μου ήταν μια συνεχόμενη πάλη ανάμεσα σε αβάσταχτο πόνο, επιθυμία για το θάνατο και θυμό προς τη ζωή και τον εαυτό μου.

 

Σήμερα, τρία χρόνια μετά και έχοντας 12 κανάλια βουδικού και μαγικού μπλοκ, υπάρχουν στιγμές που δεν μπορώ πλέον να θυμηθώ τα συναισθήματα που ένιωθα επί μία δεκαετία. Η καθημερινότητα μου έχει γεμίσει από χαρά και αγάπη για τον εαυτό μου. Οργανικά έχω ξεπεράσει μια ψυχογενή κνίδωση που είχε εμφανιστεί καθώς και μία κύστη στη μήτρα που εξαφανίστηκε όταν μυήθηκα στο κανάλι Shaonne.

‘Ελλη

1897891_473683416088256_955947009_n

Θα ήθελα να σας ενημερώσω για τη δική μου προσωπική εμπειρία σχετικά με τη χρήση του cd «Διαμορφώνω ένα όμορφο σώμα» από τη σειρά «Αυτοίαση». Άκουγα το cd για 40 ημέρες (μία ώρα την ημέρα) και ταυτόχρονα διάβαζα, σχεδόν καθημερινά, το χαρτί με τις σχετικές υποβολές που επισυνάπτονται μέσα στη συσκευασία. Μετά τις 20 με 25 ημέρες ακρόασης, άρχισα να βλέπω τις πρώτες θετικές αλλαγές στο σώμα μου. Διαπίστωσα οτι το σώμα μουσε αρκετά σημεία, άρχισε να «σφίγγει» περισσότερο (χωρίς να κάνω περισσότερη γυμναστική). Η μεγάλη αλλαγή όμως που είδα αφορούσε τις διατροφικές μου συνήθειες. Πάντα έπινα αρκετή coca cola και έτρωγα αρκετό κρέας, χωρίς όμως να συνοδεύω τα γεύματά μου με λαχανικά ή φρούτα. Προς το τέλος της θεραπείας μου, διαπίστωσα τις εξής αλλαγές: Δεν είχα πλέον καμία ανάγκη να καταναλώνω coca cola (την αντικατέστησα με το νερό), μειώθηκε η επιθυμία μου για Junk food και επιπλέον, χωρίς να το συνειδητοποιήσω αρχικά, ξεκίνησα να συμπεριλαμβάνω σαλάτες στα γεύματά μου. Οι αλλαγές μου είναι εμφανείς στο σώμα μου, στη διάθεσή μου και στη ζωή μου.

Mάγδα

 

καρμαμπουνταΌταν όλα ξεκίνησαν «τυχαία» δεν μπορούσα να φανταστώ πόσο μακριά θα προχωρούσα στο δρόμο της κοσμικής ενέργειας και της αυτοπραγμάτωσης. Από παιδί είχα αμέτρητα προβλήματα που εκδηλώνονταν τόσο σε σωματικό επίπεδο όσο και σε ψυχολογικό. Όσο μεγάλωνα το εσωτερικό άγχος που βίωνα γινόταν εντονότερο. Ήμουν βουτηγμένη στην απελπισία και την ανημποριά και ασυνείδητα θεωρούσα τη ζωή μου αποτυχημένη. Η ματαίωση και ο πόνος που αισθανόμουν ήταν, μερικές φορές, ανεξήγητα. Δεν κατηγορούσα κανέναν αλλά και δεν ήμουν σε θέση να απολαύσω τη ζωή μου και να θέσω υψηλούς στόχους. Επειδή ματιαζόμουν πολύ έντονα βρέθηκα κάποια στιγμή, χωρίς καλά-καλά να το περιμένω, στις θεραπευτικές συνεδρίες της τωρινής μου δασκάλας. Η πρώτη επαφή ήταν με πολύ φτωχή συνείδηση του τι μου συνέβαινε. Όταν, όμως, πραγματικά άνοιξε το μυαλό μου και άρχισαν να μου δίνονται απαντήσεις αισθάνθηκα ότι κάποιος είχε ακούσει τις κραυγές πόνου και είχε ανταποκριθεί στο κάλεσμα βοήθειας. Σήμερα είμαι θεραπεύτρια υψηλού βαθμού μύησης και έχω υποσχεθεί να δώσω το φως και τη γνώση, λαμπρά όπως τα έλαβα, σε όποιον τα ζητήσει. Η ευγνωμοσύνη που νιώθω είναι πέρα από κάθε όριο. Σχεδόν δεν μπορώ να ανακαλέσω τα συναισθήματα του παρελθόντος, τόσο μακρινά και ξένα μου φαίνονται. Εύχομαι κουράγιο και δύναμη στην προσωπική πορεία του κάθε ανθρώπου προς την μακαριότητα, διότι γι’ αυτήν είμαστε πλασμένοι.

‘Ολγα

crownscopyΟνομάζομαι Στρατός είμαι 24 χρονών και γνωρίζω τη Μαρία μερικά χρόνια…

Η συνάντηση μας ήταν επεισοδιακή καθώς 2 άτομα που αγαπάω παρά πολύ και το συμπανακι συνωμότησαν για να τη γνωρίσω σε μια έκθεση στην όποια η Μαρία παρουσίαζε το μηχάνημα Crownscopy.

Γνωρίζοντας ότι εγώ είχα μια ελαφριά μορφή μιας ασθένειας που ονομάζεται Σαρκοείδωση και μου πηρέ 4 μήνες μέσα σε νοσοκομείο για να μου κάνουν διαγνώσει και παρά πολλές βιοψίες και άλλα τέτοια ευχαρίστα είχα ένα πολύ δυνατό εργαλείο για να τεστάρω το μηχάνημα που παρουσίαζε η Μαρία.

Έτσι έκανα την φωτογράφιση αύρας η όποια κράτησε λίγο και ήταν ανώδυνη και παρόλα αυτά αποτελεσματικότατη..

Έτσι σε λίγα λεπτά εγώ και η Μαρία καθίσαμε να μου εξηγήσει τα αποτελέσματα τα όποια με κούφαναν. Η Μαρία χωρίς να με έχει ξανά δει ποτέ στη ζωή της μου είπε ότι είχα πρόσφατα αποχωριστεί ένα κοντινό μου άνθρωπο και ότι εγώ συνέχιζα να τα βάζω με τα πάντα για αυτή μου την απώλεια και αυτά φαινόταν στην αύρα μου με ένα κενό σε συγκεκριμένο σημείο. Μετά μου είπε για την πάθηση στα πνευμονία μου χωρίς να μπορεί να την ονοματίσει γιατί δεν είναι ο σκοπός αυτός άλλα να καταλάβεις τι κρύβεται από πίσω από μια ένδειξη του οργανισμού.

Μου είπε για το φύσημα το όποια έχω στην κάρδια και άλλα τέτοια… Για να μην μπερδεύεστε ακούγοντας όλα αυτά δεν είναι πράγματα που φαίνονται.

Έτσι ξεκίνησα θεραπείες με την Μαρία συστηματικά και αποφασίστηκα αφού πλέον η Μαρία είχε περάσει και με το παραπάνω όλα τα τεστ που εγώ είχα βάλει έγινα θεραπευμένος της και αυτή δασκάλα μου και θεραπεύτρια μου.

Με λίγα λόγια η θεραπεία πήγε παρά πολύ καλά δεν είναι καθόλου εύκολη για όσους νομίζουν πως ο δρόμος της αυτό βελτίωσης είναι ένας ίσιος δρόμος κάνουν λάθος μπορεί να μην του φαίνεται άλλα είναι απίστευτα ανηφορικός και δύσκολος άλλα ασύγκριτα όμορφος.

Οι σχέσεις μου με όλους έχουν αλλάξει και εγώ έχω αλλάξει.

Εγώ της θεραπείες της Μαρίας της συνδύασα με αρκετό διάβασμα γύρο από το κομμάτι αυτό συνεδρίες σε αναλυτική ομάδα, πολεμικές τέχνες, κρύσταλλα και τα CD ZvukOM.

Μπορεί όλα αυτά για έναν που είναι απέξω να φαίνονται τρελά άλλα εγώ τα πιστεύω και είμαι σίγουρος ότι δουλεύουν…

Ελπίζω κάποια στιγμή να καταφέρω να δώσω έστω και ένα μικρό κομμάτι όλων αυτών των που έχω πάρει από τη Μαρία…

Ελπίζω να μην σας ζάλισα σας εύχομαι να είστε καλά και να πιστεύεται δεν θα σας πω τι να πιστεύεται… άλλα να πιστεύεται σε ότι εσείς θεωρείται ότι αξίζει και η πίστη σας σίγουρα θα σας πάει μπροστά (μην πιστέψετε στο χρήμα ή στην εξουσία γιατί όπως έλεγε σε κάποιο βιβλίο όταν έχεις κάτι σε έχει και αυτό και δεν αξίζει να είστε υποχείριο 😉

Στράτος

556896_188617184594882_489823465_n
Πίνακας: «Joy of Freedom» Freydoon Rassouli

Το όνομα μου είναι Βιβή και είμαι 36 χρονών. Γνωρίζω την Μαρία εδώ και 5 χρόνια.

Το 2007 ήταν μία άσχημα χρονιά για μένα, και λέω άσχημη, γιατί όλα τα προηγούμενα χρόνια ήταν απλώς υποφερτά και πήγαινα απ΄το κακό στο χειρότερο, ένιωθα πωως δεν πατάω τα πόδια μου στην Γη. ‘Ενιωθα πως θέλω να τελιεώσω την ζωή μου το συντομότερο, γιατί δεν άξιαζα πλέον να ζω. Είχα φτάσε 36 ετών πλέον, χωρισένη,χωρίς δουλειά και ζώντας με την οικογένεια μου, που κάθε άλλο παρά δικούς μου ανθρώπους τους ένιωθα…Αποστρστροφή προς έναν ανύπαρκτο πατέρα, ανοχή προς μία μάνα που ενώ είχε αναλάβει τις ευθύνες της, έκανε κι εκείνη τα λάθη της, κι εγώ την έκρινα μονίμωνς, έναν αδελφό με εικικές ανάγκες που ενώ τον βοηθούσα, δεν ήθελα να έχω σχέση με το πρόβλημα του, κι έναν ακόμη αδελφό που όσο και να προσπαθούσαμε να συννενοηθούμε ανρώπινα, καταλήγαμε πάντα σε ομηρικούς καβγάδες…

Αυτή ήταν η ζωή μου πριν γωνρίσω την Κοσμική Ενέργεια.

Με το που έκανα τις 3 πρώτες θεραπείες, κατάφερα και βρήκα δουλειά, ως αποκλειστική νοσομόμα. Μέσα σε ένα τρίμηνο, είχα έναν απ’τα καλύτερα ονόματα στο νοσκομείο, αφού οι προίστάμενες μου ανέθεταν να φροντίζω ασθενείς ιατρούς. Μετά την 4η θεραπεία, θυμάμαι ότι είχε γίνει το μεγάλο ξέσπασμα. Μέχρι εκείνη την ημέρα δεν θυμάμαι να είχα κλάψει τόσο πολύ αφού για πρώτη φορά στην ζωή μου μετά από πολλά χρόνια, κοιμήθηκα εκίνο το βράδυ βαθιά και ήσυχα. Την επόμενη μέρα το πρωί ήμουν τόσο ζωντανή και κεφάτη, λες και έιχα πάρει κόκα!

Από εκείνη την ημέρα άρχισε να αλλάζει η ζωή μου βαθμιαία και ανοδικά. ‘Ημουν πιο σίγουρη για τον εαυτό μου, με την οικογένεια μου αρχίσαμε να έχουμε πιο ζεστές σχέσεις, άρχισα να διώχων πράγματα από πάνω μου, που έιωθα πως ήμουν υποχρεωμένη να τα κάνω λόγω ενοχών, με την μάνα μου φτάσαμε στο σημείο να πάμε μία εκδρομή μαζί και να είμαστε μέσα στην τρελή χαρά και το γέλιο. Για τον πατέρα μου, μπορεί να χρειάζομαι ακόμη προσπάθεια για να απαλλαγώ από διάφορα αρνητικά συναισθήματα, ωστόσο , είμαι σίγουρα ποιο αποφασισμένη και καθόλου γκρινιάρα. Τα αδέλφια μου έχουν τις ζωές του πια κι εγώ την δική μου. Δεν έχω να χωρίσω τίποτα με κανέναν και για κανέναν λόγο. Στον χρόνο επάνω, επέστρεψε και ο άντρας που αγαπούσα. Δεν θυμόμαστε πια την πραγματική αιτία του χωρισμού που είχε προκύψει. ‘Εκτοτε, είμαστε πιο αγαπημένοι, ποιο δεμένοι, μένουμε μαζί πλέον και κάνουμε σχέδια μαζί.

Πάντα θα υπάρχουν θέματα μέσα μας, που θα χρειάζονται προσπάθεια για να λυθούν, κι όσο ψάχνουμε, βρίσκουμε…κάποτε κουραζόμαστε και παρατάμε τα όπλα…κάποτε ξανά πιάνουμε τα όλα…και συνεχίζουμε να προσπαθούμε όπως οι πολεμιστές του Φωτός.

‘Ενα είναι σίγουρ…ότι δεν έχω σχέση ηπλέον με την Βιβή που έχω αφήσει πίσω στο 2007 και τα «μάτια που έχουν φίδια» όπως έλεγε και η Μαρία! Τα μάτια μου πλέον είναι «παιδικά» όπως λέει και ο άντρας μου.Ευχαριστώ τον Θεό που μου έδειξε έναν δρόμο σωτηρίας την στιγμή που φώνταζω απελπισμένη! Ευχαριστώ το Σύμαπαν που εισακούστηκα όταν ζήτησα βοήθεια, ευχαριστώ την Κοσμική Ενέργεια, την Δασκάλα μου και όποιον άλλον Δάσκαλο βρέθηκε στον δρόμο μου την ώρα που τον χρειαζόμουν.

Ευχαριστώ!

Φως στην Ζωή σας ευχομαι!

Βιβή

 

flowersΜε λένε Λία και είμαι 36 και τον Σεπτέμβριο 2012 μια απροσδόκητη ιατρική διάγνωση με προσγείωσε στην αγκαλιά της κοσμικής ενέργειας και της Μαρίας. Ήταν ό,τι καλύτερο θα μπορούσε να μου έχει συμβεί και θέλω να το μοιραστώ.

Την ώρα που έτρεχα σε γιατρούς και νοσοκομεία και ερχόμουν αντιμέτωπη με αποφάσεις «ζωής ή θανάτου», κι ενώ παράλληλα άκουγα και το CD «Απελευθέρωση από το αρνητικό παρελθόν», συνέβη κάτι μαγικό: άρχισα να γνωρίζω και ν’ αγαπάω τον εαυτό μου. Έφτιαξαν, ή μάλλον επαναπροσδιορίστηκαν με αποδοχή και αγάπη, οι σχέσεις μου με την οικογένειά μου. Συγχώρεσα και συμπόνεσα τους γονείς μου κι εμένα. Ξαναγνώρισα τον αδερφό μου, βρήκα την αδερφή και φίλη που πάντα ήθελα στο πρόσωπο της γυναίκας του και ένιωσα απέραντη ευτυχία όταν πήρα αγκαλιά τον γιο του για πρώτη φορά. Ερωτευτήκαμε και αγαπηθήκαμε με τον άντρα μου από την αρχή, με μια ένταση και βάθος που δεν περιγράφονται με λόγια. Άρχισα να βλέπω τον κόσμο γύρω μου με άλλα μάτια, σαν να έβγαλα ένα ζευγάρι γυαλιά που δεν με άφηναν να δω καθαρά. Τώρα εμπιστεύομαι τον εαυτό μου και τη διαίσθησή μου και με τον τρόπο μου έχω πάρει τη ζωή μου στα χέρια μου, χωρίς να με κατευθύνει η γνώμη των άλλων. Θεραπεύτηκα από τη μνησικακία, το θυμό και τις ενοχές που δεν γνώριζα σε τι βαθμό είχα μαζέψει μέσα μου. Σέβομαι τη ζωή και νιώθω σαν την απόλυτη ευλογία την κάθε στιγμή που είμαι ζωντανή. Έμαθα να σέβομαι και ν’ αγαπώ το σώμα μου και να το βοηθώ με κάθε τρόπο.

Επιπλέον, από τις πρώτες συναντήσεις με τη Μαρία, σταμάτησαν οι ημικρανίες που με ταλαιπωρούσαν τα τελευταία χρόνια, καθώς και ένα μέχρι τότε χρόνιο «μπούκωμα» που συχνά δεν με άφηνε να αναπνεύσω άνετα ακόμα και στον ύπνο μου. Στη συνέχεια έφυγαν σχεδόν τελείως οι πανάδες που είχα στο πρόσωπο. Σταμάτησα να φοβάμαι τα αδέσποτα σκυλιά και έχω μειώσει και το κάπνισμα κατά το μισό. Άρχισα να προσέχω τη διατροφή μου και νιώθω γεμάτη ζωντάνια κάθε στιγμή. Κατά τη διάρκεια σοβαρών φαρμακευτικών αγωγών και μετά από ένα χειρουργείο, το σώμα μου τα έβγαλε πέρα παληκαρίσια. Ακόμα και τώρα που συνεχίζω μια ορμονική θεραπευτική αγωγή, δεν έχω απολύτως καμία από τις αναμενόμενες παρενέργειες (εξάψεις, αλλαγές διάθεσης κλπ). Η οδοντίατρος μου είπε χαμογελώντας ότι τα δόντια μου σταμάτησαν να χαλάνε.

Αυτό το διάστημα ακούω το CD «Απελευθέρωση από φόβους, άγχος και στρες», το οποίο με βοήθησε να φέρω στην επιφάνεια το μεγαλύτερο φόβο μου, να τον κοιτάξω στα μάτια και να τον αποχαιρετίσω. Ανυπομονώ να διώξω κάθε άλλο κατάλοιπο φόβου, αν υπάρχει, και νιώθω ήρεμη και σίγουρη για το δρόμο που επιλέγω κάθε φορά, χωρίς άγχος.

Το ταξίδι της δικής μου ζωής τώρα συμβαίνει. Ξεκίνησε πολύ δύσκολα για μένα, αλλά το παρελθόν έχει περάσει και το μέλλον είναι άγραφες λευκές σελίδες, που συνέχεια γεμίζω με αγάπη και φως την κάθε στιμή μου Τώρα. Άφοβα, συνειδητά, και με απέραντη αγάπη για μένα. Διαβάζοντας ξανά όσα έγραψα πιο πάνω, δεν μπορώ παρά να νιώσω ευγνωμοσύνη και για την αρρώστια που ήρθε κι έφυγε, και για την κοσμική ενέργεια και τη Μαρία, γιατί επιτέλους νιώθω ότι ζω.

Αν βρεθήκατε σ’ αυτές τις σελίδες, για οποιονδήποτε λόγο, είναι γιατί η ζωή σας χαμογελά με αγάπη.

Λία

Tree of AbundanceΟνομάζομαι Βίκυ και εργαζόμουν για 12 χρόνια ως στέλεχος σε πολυεθνικές εταιρίες. Πριν από ένα χρόνο απολύθηκα και το σοκ για μένα ήταν πολύ μεγάλο. Παρά το γεγονός ότι δεν ήμουν ευχαριστημένη με την δουλειά μου λόγω μεγάλου φόρτου εργασίας, μεγάλης πίεσης και άπειρων ωρών που εργαζόμουν δεν είχα σκεφτεί να κάνω κάτι άλλο.

Όταν απολύθηκα είχα στεναχωρηθεί πάρα πολύ. Άρχισα να ψάχνω δουλειά σε άλλες εταιρίες και νόμιζα ότι με την προϋπηρεσία που είχα θα έβρισκα. Λόγω της κρίσης όμως οι εταιρίες δεν χρειάζονταν και δεν ήταν διατεθειμένες να πληρώσουν στελέχη στο δικό μου επίπεδο. Έτσι μετά τις απορρίψεις από τις δουλειές άρχισα να έχω φοβερό πρόβλημα αυτοπεποίθησης.

Σε κάποια από τις συνεδρίες, η Μαρία μου πρότεινε να πάρω το cd «Αυξάνω την αυτοπεποίθησή μου». Το άκουγα κάθε μέρα, μία ώρα για 40 ημέρες. Από τις πρώτες 10 μέρες είδα μεγάλη διαφορά. Άρχισα να αισθάνομαι σίγουρη για τον εαυτό μου και πριν περάσουν 40 ημέρες μου ήρθε και η ιδέα που έψαχνα. Αποφάσισα να κάνω μία δική μου δουλειά την οποία ξεκίνησα με μεγάλο ενθουσιασμό. Μόλις τελείωσα το cd, πήρα κατευθείαν το επόμενο» Ελκύω το χρήμα» το οποίο και άκουγα ευλαβικά κάθε μέρα.

Τότε εμφανίστηκε και ο πρώτος μου πελάτης.

Τα cd τα συστήνω ανεπιφύλακτα. Είναι πάρα πολύ ευχάριστα και χαλαρωτικά και

πιστεύω ακράδαντα ότι κάνουν ακριβώς ότι υπόσχονται!!!

Βίκυ

 

cosmic_energy.1Με λένε Γιώργο και είμαι 23 χρονών. Πριν έρθω για πρώτη φορά σε επαφή με την Μαρία και την Κοσμική Ενέργεια, θυμάμαι τον εαυτό μου να φοβάται την ζωή και τους ανθρώπους. Με θυμάμαι να δέχομαι την απόρριψη και την απογοήτευση από παντού. Από την οικογένεια μου, τους συνομήλικους και τους φίλους και από τις ερωτικές μου σχέσεις. Όταν γεννήθηκα, έδωσα μεγάλη χαρά στην οικογένεια, διότι αντικατέστησα κατά κάποιο τρόπο τον παππού μου, που είχε φύγει τρία χρόνια πριν. Από τα πρώτα βήματα της ζωής μου λοιπόν, πήρα έντονες αρνητικές πληροφορίες, τόσο από την μήτρα της μητέρας μου, όσο και από την οικογένεια μου συνολικά, κυρίως σ’ ότι αφορά συναισθήματα που έχουν να κάνουν με την απόρριψη και την απώλεια. Παρ’ όλα αυτά, τα τρία πρώτα χρόνια μου, ήταν ιδιαίτερα ευτυχισμένα. Χαιρόμουν το ξεκίνημα της ζωής, όπως κάθε φυσιολογικό παιδί που ζεί και μεγαλώνει σε ένα υγιές οικογενειακό περιβάλλον. Αυτός όμως ο καλός εαυτός , που δεν φοβόταν τους άλλους ανθρώπους και ήθελε να ζήσει, έσβησε όταν γεννήθηκε η αδελφή μου. Το συναίσθημα της απόρριψης, που ήδη είχα μέσα μου, εξωτερικεύθηκε έντονα. Αισθανόμουν ότι  δεν μου δινόταν πλέον αρκετή αγάπη και σημασία, λόγω του νέου μέλους της οικογένειας. Από τότε άρχισαν και τα περισσότερα προβλήματα. Οι γονείς μου, επειδή ήμουν το πρώτο παιδί της οικογένειας και δεν γνώριζαν πώς να με αντιμετωπίσουν, με μάλωναν συχνά. Ο πατέρας μου μάλιστα, λόγω του εκρηκτικού του χαρακτήρα, με έκανε συχνά να πιστεύω ότι είμαι άχρηστος και αδύναμος και αυτό μου δημιούργησε πολλά προβλήματα αυτοπεποίθησης.

 Στο σχολείο επίσης αντιμετώπιζα πολλά προβλήματα. Τα υπόλοιπα παιδιά δεν με υπολόγιζαν και με χλεύαζαν διότι ήμουν ο πιο αδύναμος.  Επίσης δεν μπορούσα να ακολουθήσω ως χαρακτήρας τα κυρίαρχα πρότυπα, με βάση τα οποία μεγαλώνουν τα περισσότερα παιδιά σήμερα, οπότε στον περισσότερο κόσμο έμοιαζα αλλόκοτος και περίεργος. Παράλληλα δεχόμουν μια έμμεση πίεση από τους γονείς και τους δασκάλους, διότι πάντα με θεωρούσαν ως το καλό και μελετηρό παιδί της οικογένειας και του σχολείου. Έπρεπε λοιπόν να κάνω τα πάντα, προκειμένου να διατηρήσω αυτόν τον «τίτλο», ίσως για να υπερκαλύψω τα κενά που είχα μέσα μου. Έγινα λοιπόν εργασιομανής, αντικοινωνικός και αντιμετώπιζα πολλά προβλήματα άγχους. Οι φιλίες μου δεν με κάλυπταν συναισθηματικά, αφού δεν έβρισκα άτομα που να με καταλαβαίνουν και να νιώθουν όπως εγώ. Η ερωτική ζωή μου μέχρι να τελειώσω το σχολείο ήταν ανύπαρκτη, αφού δεν είχα το θάρρος ούτε να πλησιάσω, ούτε να δεθώ ουσιαστικά με άλλους ανθρώπους. Η μοναξιά λοιπόν ήταν κάτι που επίσης με βασάνιζε έντονα καθ’ όλη την διάρκεια της εφηβείας και της παιδικής μου ηλικίας.

 Η κατάσταση έφτασε στο απροχώρητο, στο τελευταίο έτος του σχολείου. Τότε κατάλαβα πως η ζωή μου πλέον δεν είχε νόημα. Μισούσα τον εαυτό μου και τους ανθρώπους, πίστευα πως ο κόσμος είναι ματαιόδοξος και αγαπούσα, κατά κάποιο τρόπο, αυτόν τον χωρίς αιτία πόνο που ένιωθα. Οι μέρες κυλούσαν βουβά και ο θάνατος φάνταζε σαν λύτρωση, σαν εκδίκηση απέναντι σ’ αυτούς που με αγαπούσαν, αλλά εγώ δεν μπορούσα να αγαπήσω. Οι δικοί μου με έβλεπαν να απομακρύνομαι από αυτούς και να αυτοκαταστρέφομαι, αλλά δεν μπορούσαν να με βοηθήσουν.  Η μανία να περάσω σε κάποια καλή σχολή στο Πανεπιστήμιο και να αποδείξω στον εαυτό μου ότι έχω αξία, με οδήγησε σε μεγάλη ψυχολογική ανισορροπία και μου προκάλεσε αρκετά ψυχοσωματικά προβλήματα. Η ασυνείδητη ανάγκη μου να επιβεβαιώσω ότι δεν αξίζω, με έκανε να αποτύχω σε όλα. Βίωσα την πρώτη μου ερωτική απογοήτευση, οι φίλοι μου άρχισαν να απομακρύνονται από εμένα και τελικά δεν κατάφερα να πετύχω στις εξετάσεις τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Τότε ήλθα για πρώτη φορά σε επαφή με την Μαρία, μέσω ενός φίλου το καλοκαίρι του 2008. Αρχικά δεν αισθανόμουν ότι θα με βοηθήσει η κοσμική ενέργεια, διότι δεν πίστευα ποτέ σε κάτι πέρα από τον υλικό κόσμο. Χωρίς λοιπόν να είμαι πολύ σίγουρος, αλλά χάρις την θέληση μου πλέον να απαλλαγώ από την θλίψη και από μία θετική διαίσθηση που είχα για την Μαρία, ξεκίνησα θεραπείες. Από τότε και μέχρι σήμερα άλλαξε ριζικά η ζωή μου και ο τρόπος που την αντιμετωπίζω. Σιγά σιγά ανακάλυψα όλους τους λόγους για τους οποίους ένιωθα τόσο δυστυχισμένος και ανέφερα παραπάνω. Κατάλαβα τις μεγάλες αλήθειες της ζωής και την αποδέχτηκα.

 Αρχικά έμαθα να έχω ισορροπία μέσα μου. Σταμάτησα να πιέζω τον εαυτό μου με τις δουλειές, τις υποχρεώσεις και τα μαθήματα. Όσο περισσότερο αποκτούσα αγάπη για μένα, τόσο περισσότερο κατάφερνα να βρίσκω χρόνο για τον εαυτό μου. Μπορώ πλέον χωρίς κόπο και άγχος, να κάνω οτιδήποτε πραγματικά επιθυμώ. Ταυτόχρονα μου επιτρέπω να κάνω και λάθη χωρίς να με κρίνω αρνητικά, ενώ αντιμετωπίζω την οποιαδήποτε αποτυχία σαν ευκαιρία για να γίνω σοφότερος.        

 Η σχέση με την οικογένεια μου βελτιώθηκε αισθητά αφότου σταμάτησα να κρίνω και άρχισα να αποδέχομαι, τόσο αυτούς , όσο και τον εαυτό μου. Συγχώρεσα την μητέρα μου για τα προβλήματα που μου προκάλεσε, άθελα της, στα παιδικά μου χρόνια και πλέον δουλεύω την συγχώρεση και με τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας. Η αίσθηση της απόρριψης έχει σχεδόν φύγει από μέσα μου και σύντομα θα απαλλαγώ τελείως, τόσο από αυτήν, όσο και από την μνησικακία των παιδικών μου χρόνων.

Δουλεύοντας πριν από ενάμιση χρόνο το cd  «αληθινή αγάπη προς τον εαυτό μου», κατάλαβα ότι αξίζω να αποδέχομαι αγάπη. Έκτοτε απέκτησα πάρα πολλούς στενούς φίλους, ανθρώπους που στην ουσία βρίσκονταν πάντα δίπλα μου, αλλά δεν μπορούσα να δώ. Φίλους που πλέον με υπολογίζουν και δεν με μειώνουν, που με αγαπούν και αισθάνονται όπως εγώ. Ανθρώπους με τους οποίους μπορώ να μοιραστώ βαθιά συναισθήματα και να με κάνουν να αισθάνομαι πλήρης. Αντιμετωπίζοντας λοιπόν τους άλλους με αγάπη και κατανόηση, σταμάτησα να κρίνω και να αισθάνομαι μοναξιά. Η αγάπη που έμαθα να εκπέμπω, άρχισε να μεταφράζεται στην αγάπη των ανθρώπων προς εμένα.

 Στις ερωτικές μου σχέσεις επίσης προχώρησα αρκετά. Γνώρισα και βίωσα ωραίες εμπειρίες με αρκετές κοπέλες. Συνάντησα βέβαια και άτομα που μου φέρθηκαν άσχημα και να με απέρριψαν, αλλά κατάλαβα ότι αυτό έγινε επειδή εγώ αντιμετώπιζα άσχημα τον εαυτό μου και τον απέρριπτα. Έμαθα λοιπόν να με αποδέχομαι έτσι όπως είμαι, με αγάπη και ευγνωμοσύνη. Έμαθα να αποδέχομαι την απόρριψη ως μάθημα ζωής και όχι ως λόγο για να με κατακρίνω. Πλέον γνωρίζω πώς έχω αξία, ανεξάρτητα από τον αν με αποδέχεται μία ερωτική σύντροφος ή όχι. Τέλος μέσα από αρνητικές συμπεριφορές, είδα τα δικά μου λάθη, τις δικές μου άσχημες συμπεριφορές προς τρίτους και κυρίως προς την μητέρα μου. Κατάλαβα πως κάθε άνθρωπος δίπλα μου, είναι ο καθρέφτης μου και πως τα αρνητικά χαρακτηριστικά του, είναι και δικά μου και περιμένουν να τα διορθώσω.

Όλα αυτά τα χρόνια ως θεραπευόμενος πέρασα αρκετά σκαμπανεβάσματα και απογοητεύσεις, ενώ συχνά επαναλάμβανα τα ίδια λάθη. Πέρασα δύσκολα μαθήματα ζωής και χρειάστηκε να γυρίσω πίσω για να διορθώσω πράγματα που είχα ρίξει κάτω από το χαλί. Αρκετές φορές αμφέβαλα για τον εαυτό μου και έγινα αυτοκαταστροφικός. Όμως όλα αυτά είναι λογικά. Ο δρόμος προς την αυτοβελτίωση και την αλλαγή του χαρακτήρα, δεν είναι εύκολος. Είναι δύσκολο να μάθουμε να αγαπάμε και να αποδεχόμαστε την αγάπη, πραγματικά και με ανιδιοτέλεια. Όταν επιμένεις όμως, προχωράς συνεχώς μπροστά, νικάς τους βαθύτερους εγωισμούς σου και μαθαίνεις να συγχωρείς τους ανθρώπους που σε πλήγωσαν. Οπότε πέντε χρόνια μετά, αγαπώ, συγχωρώ και βοηθάω όσο περισσότερο μπορώ τους γύρω μου. Ζώ με ευγνωμοσύνη για όσα μου έχει χαρίσει η ζωή και όχι με θλίψη για όσα δεν μου έχουν δοθεί ακόμη. Έκοψα το κάπνισμα πριν λίγους μήνες χωρίς προσπάθεια, απλά και μόνο επειδή αγαπάω την ζωή, ενώ προχωράω μπροστά σκεπτόμενος σύντομα να μυηθώ και να πάρω κι εγώ κανάλια. Να θυμάστε πως το νόημα της ζωής είναι ένα, το να μάθουμε να αγαπάμε και να δεχόμαστε την αληθινή αγάπη από τους άλλους, το να βλέπουμε κάθε άνθρωπο ως προέκταση του εαυτού μας. Απολαύστε την ζωή σας και αγαπήστε λοιπόν!

Γιώργος

 

Σχολιάστε