Πέπε

Πέπε γαλλικό μπουλντοκ 4,5 ετών. ‘Eνας τετράποδος ντολμάς, η χαρά του σπιτιού. Πριν μερικές ημέρες,το σκυλάκι δεν μπορούσε να περπατήσει. ‘Εχοντας κάνει ενα προηγούμενο χειρουργείο στην σπονδυλική στήλη πριν ενα χρόνο, ο νους μου πήγε πάλι σε κάτι παρόμοιο. ‘Aρχισα να πιστεύω ότι το σκυλί θα παραλύσει. Κάνοντας ότι έπρεπε με τους κτηνιάτρους, ένα πρωί Δευτέρας τον πάω «σηκωτό» στην κλινική για να κάνουμε μυελογραφία και να εντοπίσουμε ποιος σπόνδυλος εχει πάθει ζημιά, ούτως ώστε την επομένη να κάνουμε χειρουργείο…

Την προηγούμενη ημέρα, απεγνωσμένα είχα πάρει τη Μαρία τηλέφωνο για να κάνουμε θεραπεία με κοσμική ενέργεια στον Πέπε… Ημουν απελπισμένη…….

Κατεβάζω λοιπόν το σκυλάκι απο το αυτοκίνητο αγκαλιά και ο τυπάκος μου αρχίζει να περπατάει. Ο γιατρός μόλις τον είδε, με ρώτησε αν ηθελα να κάνουμε την μυελογραφία, την οποία φυσικά και κάναμε, βλέποντας μια τρομερή αλλαγή στο ζώο. Το πρόβλημα του μικρού είναι υπό έλεγχο και ευτυχώς δεν χρειάζεται χειρουργείο. Ο Πέπε περπατάει σαν τον άνεμο!  

Θέλω να ευχαριστήσω τον Θεό, την Κοσμική Ενέργεια και την αγαπημένη μου Μαρία για την βοήθεια τους. Σε αυτούς χρωστάω αυτό το «θαύμα».

Τα συμπεράσματα, δικά σας ………..

Δέσποινα