Γιατί μέσω της θεραπείας κοσμικής ενεργείας μπορούμε να λαμβάνουμε πληροφορίες προηγούμενων ζώων?

MergingΗ κοσμική ενεργεία είναι μια ανώτερη πνευματική θεραπεία η οποία βοηθά τον άνθρωπο να απαλλαγεί από τα καρμικά του χρέη και αλλάζει το DNA του, επιδρώντας  πάνω σε όλα τα σώματά του, το φυσικό, το αιθερικό, το αστρικό, το νοητικό και το διαισθητικό.
Σαν μέθοδος ολιστικής θεραπείας, βασίζεται στην ενδυνάμωση της πνευματικής ενέργειας , στην αλλαγή της κοσμοθεωρίας, στο άνοιγμα της καρδιάς και στην ενίσχυση των ανώτερων ενεργειακών κέντρων. Aποτέλεσμα αυτού η ολοκληρωτική θεραπεία του οργανισμού.

Γιατί αυτό είναι σημαντικό;

Οι μόνες αληθινές πληροφορίες είναι αυτές που προέρχονται από το τέταρτο και το έκτο τσάρκα. Είναι απαραίτητο , λοιπόν, αυτά τα κέντρα να είναι ισορροπημένα και ορθώς ανεπτυγμένα, καθώς συμμετέχουν στην ανάπτυξη της εμπιστοσύνη και κατανόησης και είναι τα μονά τσάρκας που επιτρέπουν να αναγνωριστεί η πληροφορία μέσω λογικής διαδικασίας, δηλαδή να μεταφραστεί ώστε να μπορεί να την καταλάβει ο απλός μας νους.


Πολλές φόρες, σε περίπτωση ύπνου, συμμετέχει και το έβδομο τσάκρα. Οι πληροφορίες, όμως,  αυτές  μεταφέρονται μέσω ονείρων, ασυνείδητα. Σε περιπτώσεις που προσπαθούμε να αναγνωρίσουμε μια πληροφορία με τα κατώτερα τσάρκας, αυτή συνήθως έχει να κάνει με κάποια ανάμνηση , με ένα κομμάτι ταινίας που κάποτε είδαμε, με ένα τμήμα των προσκολλήσεών μας ή απλά με κάτι που θα θέλαμε πολύ να γίνει. Είναι αρκετά επικίνδυνο, λοιπόν,  να τα εμπιστευτούμε καθώς μας απομακρύνουν από την αλήθεια μας και συνήθως οδηγούν σε έμμονες  και  προσκολλήσεις.

 

Κάνοντας  αυτές τις θεραπείες αλλάζει το επίπεδο συνειδητότητας και ο άνθρωπος με πολύ γρήγορη ταχύτητα λύνει ζητήματα και θέματα που αφορούν την τωρινή του ζωή , την παιδική του ηλικία , παλιές του πληγές , ακόμα και τις εμβρυακές του αναμνήσεις (δηλαδή, το συναισθηματικό δέσιμο με τις πληροφορίες από την κοιλιά της μητέρας του) και αληθινά απαλλάσσεται από αυτά. 

Στη συνέχεια , ο άνθρωπος μέσω της θεραπείας έχει τη δυνατότητα να εισέλθει σε άλλα σώματα – να ζητήσει πληροφορίες από αυτά δηλαδή από τις άλλες του μετενσαρκώσεις, εφόσον  και μόνο έχει την ανάγκη για πιο βαθιά αυτογνωσία ή αυτοθεραπεία ή σε περίπτωση που νιώθει ότι  έχει κρατήσει κάποιο δυσάρεστο συναίσθημα μετά από την απελευθέρωση.  Αυτό συμβαίνει μέσω του υποσυνείδητου, που στην θεραπεία γίνεται ο καλύτερος και πιστότερος φίλος του συνειδητού, κάνοντας αρκετά εύκολη την αναγνώριση των εμπειριών.
Εδώ ακριβώς παίζουν πολύ μεγάλο ρολό η καθαρότητα του δασκάλου, το κατά πόσο το άτομο που κάνει θεραπεία αφήνει ελεύθερο τον εαυτό του, αν γενικά πιστεύει σε άλλες ζωές ή αν σε κάποια άλλη μετενσάρκωσή του είχε αναπτύξει το πνευματικό του επίπεδο.

Όπως και να έχει, όλα τα τσάρκας παίζουν πολύ μεγάλο ρολό στην εξέλιξη του ανθρώπου και κανένα δεν αξίζει λιγότερο, αρκεί να καταλάβουμε ότι δεν είναι λαμπάκια που απλά τοποθετούμε στη σειρά και τελειώνουμε. ΑΠΑΙΤΕΙ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΗ ΔΟΥΛΕΙΑ………

 

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s