Η ιστορία Κοσμικής Ενέργειας ως θεραπευτική μέθοδος

ΙΣΤΟΡΙΑ Κ. Ε.

Η Κοσμοενεργητική ως μεθόδος χρήσης των ενεργοπληροφοριακών ροών και ακτινοβολιών υπήρχε από αμνημόνευτα χρόνια . Οι ροές αυτές χρησιμοποιούνταν απο πολιτισμούς που υπήρχαν πολύ πριν απο εμάς. Τις λεγόμενες φυλές των Λεμούριων και Ατλάντων.
Αυτές οι φυλές είχαν την δυνατότητα της απόλυτης πρόσβασης σε γνώσεις και επομένως δυνάμεις, υπεράνθρωπες για τα σημερινά δεδομένα.
Η μη επαρκής όμως πνευματική ανάπτυξη τους οδήγησε σε λάθος χρήση των δυνάμεων αυτών, και στην συνέχεια στην καταστροφή τους. Οι λίγοι πιο πνευματικά ανεπτυγμένοι επέζησαν τους παγκόσμιους κατακλυσμούς και καταστροφές και σώθηκαν. Δημιούργησαν τα επόμενα χρόνια μια κάστα, τους λεγόμενους «Εκλεκτούς Δασκάλους».
Οι γνώσεις και η κάστα αυτή έμεινε ακέραια μέσα στους αιώνες. Σήμερα στην Αίγυπτο, το Θιβέτ και την Ινδία καθώς και τη Βόρεια και Νότια Αμερική, διατηρήθηκαν ακόμα απομονωμένες ομάδες των Δασκάλων που μεταδίδουν την δύναμη και γνώση τους σε επίλεκτους ανθρώπους που γεννήθηκαν με το χάρισμα.
Έτσι, ενώ οι πνευματικές πρακτικές αφορούν τόσο εξωτερικές όσο και εσωτερικές πτυχές, στην εποχή μας οι πιο πολλοί άνθρωποι δεν διαθέτουν πρόσβαση στον τεράστιο όγκο πληροφοριών του σύμπαντος, του «μέσα κόσμου» τους, και η εσωτερική πνευματική εξέλιξη βρίσκεται σε πολύ χαμηλό επίπεδο. Πλέον η πρόσβαση σε αυτά είναι δυνατή έπειτα απο προσπάθεια, πίστη και θέληση. Δηλαδή απο ανθρώπους που έχουν αγνή ψυχή, και έχουν αναπτυχθεί πνευματικά ή απο κάποιους που γεννήθηκαν με αυτό.
Ο λόγος που συμβαίνει αυτό, είναι για να μην ξανακάνουμε τα ίδια λάθη που συντέλεσαν στην καταστροφή όλων των προηγούμενων πολιτισμών.
Η αναζήτηση του ξεκλειδώματος της τεράστιας αυτής πηγής γνώσης κυνηγήθηκε έντονα και ξαναβγήκε στην επιφάνεια κατά την διάρκεια του 2ου Παγκοσμίου Πολέμου. Οι δύο κύριες δυνάμεις, η ΕΣΣΔ και η Γερμανική συμμαχία, εκτός απο τις επιστημονικές αναζητήσεις, είχαν αντιληφθεί την ύπαρξη ανθρώπων με υπερφυσικές ικανότητες, τις οποίες προσπάθησαν να αποκτήσουν οι ίδιοι για στρατιωτικούς σκοπούς.
Έπειτα απο πολλές αποστολές που πραγματοποιήθηκαν στο Θιβέτ, γνώσεις μεταφέρθηκαν κυρίως στην τότε Σοβιετική Ένωση. Απο εκεί ο Βλαντιμίρ Πετρώβ, επιστήμονας που υπηρετούσε την στρατιωτική του θητεία δουλεύοντας σε ερευνητικό κέντρο που είχε δημιουργηθεί για τη μελέτη των γνώσεων αυτών, πρωτοσυνάντησε την πρακτική της Κοσμοενεργητικής.
Αργότερα, ερεύνησε μόνος του τις δυνατότητες της Κοσμικής Ενέργειας, κυρίως στον τομέα της ίασης και της προστασίας. Ήταν δηλαδή ο ιδρυτής της Κοσμοενεργητικής ως μέθοδος ολιστικής θεραπείας και πνευματικής ολοκλήρωσης. Η ημέρα γενεθλίων του, 22 Φεβρουαρίου, θεωρείται και η παγκόσμια μέρα Κοσμοενεργητικής.
Χάριν σε αυτόν, ιδρύθηκαν πολλές σχολές Πνευματικής Ανάπτυξης ξεκινώντας απο το Ινστιτούτο Κοσμοενεργητικής που δημιούργησε ο μαθητής του, Εμίλ Μπαγκίρωβ. Το ιστιτούτο αυτό αποτελεί σημαντικό κέντρο πνευματικής αναζήτησης και έρευνας της Κοσμικής Ενέργειας που συνεργάζεται με επιστήμονες και νομπελίστες παγκοσμίως.
Ιδιαίτερο ρόλο σήμερα στο άνοιγμα νέων οριζόντων στις ανθρωπιστικές επιστήμες και την θεραπευτική πρακτική έπαιξε η Σχολή Πνευματικής Ανάπτυξης Κι, της Τατιάνας Κι (μαθήτριας του Εμίλ Μπαγκίρωβ). Σύμφωνα με τη Διεθνή Ακαδημία Ενεργοπληροφοριακών Επιστημών, αποτέλεσε την κορυφαία διοργάνωση σε επιστημονικά πειράματα στον τομέα της Κοσμοενεργητικής και έσπρωξε τα όρια των γνώσεών μας σε αυτή.
Ο χρόνος που ζούμε είναι πραγματικά υπέροχος .Είναι καιρός η εξέλιξη του πλανήτη μας να περάσει σε ένα νέο επίπεδο,απελευθερωμένο από μίσος , μανία, φθόνο, υλισμό, φιλαργυρία, επιθετικότητα και που πάνω απο όλα εξαρτάται απο εμάς τους ιδιούς και την αγάπη μας.

tree-love-painting-hearts_10762

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s