Ο Φόβος της Φτώχειας

mediterranean-table-karen-stark‘Οπως για όλες τις μορφές του φόβου, έτσι και ο φόβος της φτώχειας είναι πολύ γνωστός στον άνθρωπο. Ειδικά μας απασχολεί τα τελευταία χρόνια από τότε που τα πράγματα άρχιζαν τουλάχιστον σε γήινο επίπεδο να μας φαίνονται όλο και πιο δύσκολα. Ο φόβος της φτώχειας συσχετίζεται με τα τέσσερα εξής τσάκρας: 1ο, 3ο, 5ο και 7ο,  όπως και τα τέσσερα αυτά επίπεδα κοσμικής συνείδησης.

‘Ολα όσα συμβαίνουν αυτήν την στιγμή στην Γη, δεν έχουν σχέση με τους Κοσμικούς Νόμους γιατί στο Σύμπαν επικρατεί ο Νόμος της Αφθονίας για ‘Ολους.

Στην προσπάθεια μας να ξεπεράσουμε αυτόν τον φόβο της έλλειψης, συχνά πιστεύουμε ότι μπορούμε να το επιτύχουμε μέσω της θετικής σκέψης. Δεν συμβαίνει όμως έτσι απλά. Δουλεύοντας με τις πληροφορίες φόβων είναι απαραίτητο να τις ερευνήσουμε σε πολλά επίπεδα.  

Προσωπικό Επίπεδο: Αρχίζουμε με το να εξετάσουμε την ζωή μας στο παρών. Αναζητούμε στιγμές που νιώσαμε τρομαγμένοι από μία ξαφνική έλλειψη υλικών αγαθών. Στην συνέχεια εντοπίζουμε τι συνέβη μετά, και συγχωρούμε τον εαυτό μας για το γεγονός ότι τον φέραμε σε αυτήν την κατάσταση.

Προγονικό Επίπεδο: Το αμέσως επόμενο βήμα είναι να κοιτάξουμε στο παρελθόν της οικογένειας μας, όχι μόνον της τωρινής αλλά και των προγόνων μας.  Είναι απαραίτητο να καταλάβουμε ότι οι παλαιότερες γενιές έζησαν σε εποχές πολέμου. Οι βίαιες αλλαγές και καταστάσεις έλλειψης που βίωσαν  όπως είναι φυσικό προκάλεσαν έντονα συναισθήματα φόβου που χαράχτηκαν βαθιά στις ψυχές τους. Αυτές οι καταγραφές, δεν ξεπερνιούνται με το πέρας του πολέμου αλλά αποτελούν έντονα συναισθηματικά σοκ που μεταφέρονται και στις επόμενες γενιές. Αυτές οι πληροφορίες λίγο πολύ υπάρχουν μέσα σε όλους μας. ‘Ενα χρήσιμο βήμα σε αυτό το σημείο, είναι να ζητήσουμε, μέσω προσευχής, την απελεύθερωση μας από αυτά τα οικογενειακά πρότυπα.

Καρμικό Επίπεδο: Πριν περιγράψουμε την εργασία απελευθέρωσης από τον φόβο σε αυτό το επίπεδο, ας εξηγήσουμε με δυο λόγια τι είναι το Κάρμα. Το Κάρμα είναι ένας  από τους 7 Νόμους του Σύμπαντος. Ονομάζεται και Νόμος της Ανταπόδοσης. Υπό την επήρεια του βρίσκεται όλος ο κόσμος, το σύμπαν και οι άνθρωποι. Πολλοί , ακούγοντας την λέξη Κάρμα, έχουν την αίσθηση ότι είναι κάτι κακό, κάτι σαν τιμωρία. Το Κάρμα περιγράφεται απλά με τα εξής λόγια: “Αυτό που προσφέρεις στον κόσμο, αυτό λαμβάνεις’’ ή “Ο’τι σπείρεις, αυτό θα θερίσεις’’

Εάν στο καρμικό μας σώμα υπάρχουν καταγραφές φτώχειας από μία ή παραπάνω ζωές όπου βιώσαμε την έλλειψη αγαθών ή εάν είχαμε υπερβολική προσκόλληση στην ύλη, αυτό μπορεί να εκδηλώνεται στην τωρινή ζωή σαν δυσκολία αποδοχής της ύλης. Αυτές τις πληροφορίες μπορούμε να τις εντοπίσουμε μέσα μας μέσω κάποιας θεραπευτικής πρακτικής όπως η Κοσμική Ενέργεια.

Η Κοσμική Ενέργεια σαν θεραπευτική πρακτική έχει την δυνατότητα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα να βοηθήσει τον άνθρωπο να αναπτύξει την συνειδητότητα του, επιτρέποντας του να λαμβάνει πληροφορίες από τα παραπάνω αναφερόμενα ενεργειακά κέντρα (τσάκρας) και να αναγνωρίζει τα “σημάδια’’ που προσελκύει στην ζωή του καθώς η μέθοδος λειτουργεί κβαντικά. ‘Ετσι μπορεί να λαμβάνει σωστότερες αποφάσεις και να απελευθερωθεί από τους φόβους του.

‘Ενας άλλος ενδιαφέρον τρόπος να απαλλαγούμε από τον Φόβο είναι τα Ηχητικά Προγράμματα για επανα-προγραμματισμό του Υποσυνείδητου μας. Συγκεκριμένα, στο Spirit Growth σας προσφέρουμε τα ηχητικά προγράμματα της σειράς Business που περιλαμβάνουν τα cd’s ‘’Απόλυτη Επιχειρηματική Επιτυχία’’, ‘’Ελκύω το Χρήμα’’, “Απελευθέρωση από φόβους, άγχους και στρες’’ όπως και “Απελευθέρωση από το αρνητικό μου Παρελθόν’’. Τα θεραπευτικά cd’s δρουν στο ασυνείδητο αντικαθιστώντας αρνητικές σκέψεις που μας φέρνουν φοβίες, δισταγμούς και άγχη με θετικά μηνύματα αγάπης, αυτοπεποίθησης και αρμονίας που μας ξεμπλοκάρουν. Το χαρακτηριστικό προτέρημα αυτών των cd είναι ότι στο ελάχιστο χρονικό διάστημα των 40 ημερών, με μόνο μία ώρα ακρόασης, δίνεται η δυνατότητα στον άνθρωπο να αλλάξει ολοκληρωτικά όχι μόνον τις σκέψεις αλλά και τις πράξεις του και να αυτοθεραπευτεί.

Εύχομαι σε όλους, αυτούς του δύσκολους καιρούς που δοκιμαζόμαστε στον τομέα της ύλης, να βρούν τρόπους να επανεξετάσουν τις εσωετερικές τους καταγραφές,πεποιθήσεις και τυχόν μπλοκαρίσματα και να συμβάλουν στην καλυτέρευση τόσο της προσωπικής όσο και της συλλογικής οικονομικής ζωής μας.

 

Με αγάπη,

Μαρία Τσίβριτς

Πίνακας: «Mediterranean Table», Karen Stark – FineArtAmerica

 

 

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s