Τι είναι η Αύρα;

1274905_1422955867917134_2048161917_o

Τι είναι η Αύρα;

Η αύρα είναι ένα ενεργοπληροφοριακό πεδίο που εκτείνεται σε σχήμα αυγού γύρω από κάθε άνθρωπο, έμβιο ον και φυτό. Μπορεί να παρομοιαστεί με τις δυναμικές γραμμές ενός μαγνήτη: Ο άνθρωπος είναι ο «μαγνήτης» που δημιουργεί γύρω του το πεδίο, που επιδρά στο περιβάλλον του.

Η διαφορά αυτού του πεδίου όμως, είναι ότι έχει προέλευση αιθερική, αστρική, νοητική, πνευματική και καρμική. Επίσης, η αύρα όταν γίνεται ορατή εμφανίζεται με χρώματα που εκφράζουν την ψυχοσωματική κατάσταση του ανθρώπου.

Ο λόγος που εμείς δεν βλέπουμε την αύρα και τα χρώματά της υπό κανονικές συνθήκες είναι ότι βρίσκονται εκτός του φάσματος που μπορούμε να αντιληφθούμε. Για να μπορεί ένας άνθρωπος να δει αύρες και τα χρώματά τους, πρέπει ή να έχει γεννηθεί με το χάρισμα αυτό ή να έχει ασκηθεί με ειδικές τεχνικές. Αλλιώς η αύρα γίνεται ορατή με ειδικά μηχανήματα, που η τεχνολογία τους βασίζεται στην γνωστή μέθοδο Kirlian.

Τα χρώματα της αύρας πηγάζουν σαν φλόγες από τα Ενεργειακά Κέντρα (Chakra) του σώματος, και ενώνονται για να σχηματίζουν  μία στροβιλιζόμενη, ωοειδή μάζα, με το αμβλύ άκρο του αβγού προς τα επάνω.

Τα χρώματα, η πυκνότητα, το σχήμα, τα ανοίγματα (τρύπες), και το πάχος της αύρας διαφέρει από άνθρωπο σε άνθρωπο, ανάλογα με τα σώματά του, δηλαδή τη νοητική, συναισθηματική, πνευματική και σωματική του κατάσταση.

Μία δυνατή και ποιοτική αύρα μπορεί να εκτείνεται σε απόσταση ακόμα και δύο μέτρων από τον κάτοχό της.

Η αύρα αποτελεί μια πλήρη καταγραφή του ενεργειακών αποτυπωμάτων (συνειδητών και ασυνείδητων) των εμπειριών του ανθρώπου, από την εμβρυακή ακόμη ηλικία. Η επιστημονική απεικόνιση της μπορεί να μας βοηθήσει να ανακαλύψουμε ασυνείδητους προγραμματισμούς που εμποδίζουν την προσωπική μας εξέλιξη. Μας δίνει πληροφορίες για την λειτουργία των επτά ενεργειακών κέντρων (τσάκρα) καθώς και την κατάσταση των εσωτερικών οργάνων του σώματος.

Για έναν εκπαιδευμένο θεραπευτή, η αύρα προσφέρεται ως ένας πρακτικός και ακριβής δείκτης της σωματικής, συναισθηματικής και πνευματικής υγείας του ανθρώπου και αποτελεί βασικό μέσο θεραπευτικής αποκατάστασης, πρόληψης και πνευματικής εξέλιξης.

Μαρία Τσίβριτς

Δασκάλα και Θεραπεύτρια Κοσμικής Ενέργειας και Ζωροαστρισμού
Αποκλειστική Αντιπρόσωπος Μηχανημάτων Φωτογράφισης Αύρας
Crownscopy & Aurabook της Biontech – Dynamical GDV Technologies στην Ελλάδα

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s