Θεραπευτικά CD ZvukOM

1267643_1420297588182962_1283847000_oΆμεσος επανα-προγραμματισμός του Νου με θετικές σκέψεις!

Η πλειοψηφία των ανθρώπων ζουν σε συνεχή μάχη με εσωτερικά και εξωτερικά προβλήματα. Πολλά από αυτά τα προβλήματα έχουν ρίζες στο ασυνείδητο μας.

Στο ασυνείδητο, από παιδική ηλικία συγκρατούνται αρνητικοί “προγραμματισμοί”, δηλαδή αρνητικές σκέψεις, αντιλήψεις και πεποιθήσεις που καλλιεργούμε χωρίς να το θέλουμε μέσα μας. Πολύ συχνά αυτά τα προγράμματα επηρεάζουν δραματικά τη ζωή μας μπλοκάροντας τις προσπάθειές μας και τροφοδοτώντας μας με φόβο και αβεβαιότητα. Σαμποτάρουν εκ των έσω τις συνειδητές μας επιλογές να αλλάξουμε τη ζωή μας προς το καλύτερο και χάνουμε την ελπίδα μας, συνεχίζοντας να ζούμε μια ζωή υπό πίεση και χωρίς χαρά.

Τα θεραπευτικά CD ZvukOM είναι ηχοπρογράμματα με θετικές υποβολές, που δρουν στο ασυνείδητο, αντικαθιστώντας τις αρνητικές σκέψεις που μας φέρνουν φοβίες, δισταγμούς και άγχος με θετικά μηνύματα αγάπης, αυτοπεποίθησης και αρμονίας.

Χρησιμοποιώντας τα δώρα που μας έχει χαρίσει η σύγχρονη τεχνολογία, τα ηχοπρογράμματα αυτά μας βοηθάνε να επαναπρογραμματίσουμε το νου μας επιτυγχάνοντας μία κατάσταση βαθέος διαλογισμού χωρίς καμία προηγούμενη εμπειρία και εξάσκηση. Τι συμβαίνει όμως ακριβώς κατά τη διάρκεια της ακρόασης;

Τα αμφιωτικά διακροτήματα, ο συνδυασμός δηλαδή των ήχων από το δεξί και αριστερό αυτί, έπειτα από 10 με 15 λεπτά οδηγούν τον εγκέφαλο στις λεγόμενες καταστάσεις άλφα (μερική χαλάρωση), θήτα (ολική χαλάρωση) και δέλτα (ολική αυτοσυγκέντρωση – εσωτερική εστίαση). Ως σύγκριση θα αναφέρουμε πως παλαιότερα την ικανότητα να βρεθούν σε τέτοιες νοητικές καταστάσεις είχαν αποκλειστικά μοναχοί έπειτα από πολυετή και καθημερινή εξάσκηση.

Έχοντας βρεθεί σε αυτή την κατάσταση χαλάρωσης ο ακροατής δέχεται με πολύ μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα τις θετικές υποβολές, που επαναλαμβάνονται σε ταχύτητες και συχνότητες μη αντιληπτές στο συνειδητό κομμάτι του νου. Οι θετικές υποβολές δεν ακούγονται ως λεκτικές φράσεις που θα τις επεξεργαζόταν ο νους αλλά απορροφούνται στο μέγιστο δυνατό από το ασυνείδητο καθώς δεν μπλοκάρονται από το συνειδητό νου. Η τεχνολογία που χρησιμοποιείται επιτρέπει να επαναληφθούν οι νέες πληροφορίες, έως και 1.000.000 φορές κατά τη διάρκεια μίας ώρας.

Επιπλέον, κατά τη διάρκεια της ακρόασης και απλά κοιτώντας για λίγη ώρα μία εικόνα (ξεχωριστή για κάθε ηχοπρόγραμμα) που συνδυάζει Ιερή Γεωμετρία και χρωματοθεραπεία, διευκολύνεται περαιτέρω η απορρόφηση των πληροφοριών από το ασυνείδητο. Τι προτερήματα έχει όμως αυτή η μέθοδος;

Σημαντικό προτέρημα των CD-ηχοπρογραμμάτων αυτών είναι πως το μόνο που απαιτείται είναι 1 ώρα ακρόασης την ημέρα -εναλλακτικά 2 ακροάσεις της μισής ώρας- για τουλάχιστον 40 ημέρες. Αυτό αρκεί για να αλλάξει ο καθένας μας ολοκληρωτικά τις σκέψεις αλλά και τις πράξεις του και να αυτο-θεραπευθεί. Μάλιστα, η ακρόαση μπορεί να γίνει κατά τη διάρκεια των περισσοτέρων καθημερινών δραστηριοτήτων χωρίς να τις εμποδίζει με κάποιον τρόπο, καθώς το μόνο που ακούγεται είναι χαλαρωτικοί ήχοι από τη φύση.
Με αυτόν τον τρόπο πλέον δεν υπάρχει ανάγκη κανείς να επιλέξει να απομακρυνθεί και να απομονωθεί από τον κόσμο για να μπορέσει να συνδεθεί με την εσωτερική του Σοφία, Αλήθεια και τον Ανώτερό του Εαυτό. Το μόνο που απαιτείται είναι χρήση ακουστικών και η τακτικότητα των ακροάσεων.
Προσφέρουμε τις εξής σειρές ηχοπρογραμμάτων:

Αυτοίαση
Αυτή η σειρά αλλάζει τον τρόπο που συμπεριφερόμαστε στο σώμα μας απελευθερώνει από φόβους, κατάθλιψη, αρνητικές συνήθειες και εθισμούς. Μέσα από αυτή την αλλαγή μπορεί ο άνθρωπος να οδηγηθεί στο να βρει και να απελευθερώσει από το νου του τις αιτίες που δημιουργούν προβλήματα.

Ηχοπρογράμματα:

  1. Απελευθέρωση από φόβους, κατάθλιψη και άγχος
  2. Δημιουργώ ένα όμορφο σώμα (ή αλλιώς, ζωή χωρίς περιττά κιλά)

Ανάπτυξη Προσωπικότητας
Σε αυτή τη σειρά οποιοσδήποτε μπορεί να βρει χρήσιμα προγράμματα. Όλοι, συνειδητά ή ασυνείδητα, προσπαθούμε για την εξέλιξη μας. Θέλουμε να γίνουμε καλύτεροι, να βελτιώσουμε τις ικανότητές μας, να εξερευνήσουμε και να αξιοποιήσουμε τα ταλέντα μας με σκοπό να μάθουμε τον εαυτό μας, διότι πολύ απλά η εξέλιξη και η αλλαγή είναι στη φύση μας και από τους βασικούς νόμους του Σύμπαντος.

Ηχοπρογράμματα:

  1. Απελευθέρωση από Αρνητικό Παρελθόν
  2. Αυξάνω την Αυτοπεποίθησή μου
  3. Πηγάζω σεξουαλικότητα ~πρόγραμμα για γυναίκες~

Business
Η σειρά αυτή είναι ιδανική για ενεργούς και αντιληπτικούς ανθρώπους, αλλά και εκείνους που θέλουν να αναπτύξουν στους εαυτούς τους επιχειρηματικές δεξιότητες! Το business είναι η τέχνη που καλλιεργεί κανείς ώστε να χειρίζεται σωστά την υλική ενέργεια μέσω των σκέψεων – τόσο συνειδητών όσο και ασυνείδητων. Έτσι λοιπόν, αυτή η σειρά θα σας βοηθήσει να αλλάξετε τις σκέψεις σας, ώστε να πετύχετε στο μέγιστο δυνατό τους υλικούς σας στόχους.

Ηχοπρογράμματα:
1. Απόλυτη επιχειρηματική επιτυχία
2. Ελκύω το χρήμα

Πνευματικότητα
Σε αυτή τη σειρά θα βρείτε ηχητικά προγράμματα που θα σας ενισχύσουν στο ταξίδι της πνευματικότητας και της ανάπτυξης, στη γνώση του εσωτερικού κόσμου σας, στην εναρμόνιση της ζωής σας ή απλά όταν θα θέλετε να αισθάνεστε χαρά, αγάπη, απόλαυση για κάθε στιγμή που περνάει στη ζωή σας.

Ηχοπρογράμματα:
1. Αληθινή αγάπη προς τον εαυτό μου

Για συχνές Ερωτήσεις και Απαντήσεις σχετικά με τα Ηχοπρογράμματα μας, παρακαλώ, βρείτε το Μενού «Ηχοπρογράμματα» στο πάνω μέρος της οθόνης!

«Η νοητική ίαση υπερτερεί σε σχέση με όλες τις μεθόδους φυσικής ίασης καθώς η θέληση, η φαντασία, η πίστη και η σκέψη αποτελούν καταστάσεις νοητικές που προέρχονται εκ των έσω και λειτουργούν αντίστοιχα. Είναι κινητική δύναμη που δημιουργεί ερεθίσματα και οδηγεί τη ζωτική ενέργεια στην εκπλήρωση συγκεκριμένου στόχου. Η θετική αυθυποβολή είναι υγιής για την ενεργοποίηση της ζωτικής ενέργειας, αλλά καθώς οι χρήστες συχνά χρησιμοποιούν αυτές τις μεθόδους χωρίς συνειδητή εργασία με τη διαχείριση της ζωτικής ενέργειάς τους -άρα χωρίς ικανότητα να εγκαταστήσουν άμεση σχέση με το σώμα τους- δεν είναι πάντα αποτελεσματική. Η ίαση είναι σίγουρη εφ’ όσον οι ψυχοσωματικές τεχνικές συνδυάζονται με τη δύναμη της θέλησης, της πίστης και της νόησης για να οδηγήσουν τη Ζωτική Ενέργεια και να φτάσουν στο επίπεδο της Ανώτερης Νόησης. Σε αυτή την ιερή κατάσταση της πραγματικότητας ο άνθρωπος αισθάνεται την αδιάλυτη ενότητα υλικού και πνεύματος και λύνει οποιαδήποτε δυσαρμονία».

~ Yogananda

Μαρία Τσίβριτς

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s