Συχνές Ερωτήσεις για τα Ηχοπρογράμματα!

Τι είναι τα θεραπευτικά CD-s ZvukOM;

Τα θεραπευτικά CD “ZvukOM” δρουν στο ασυνείδητο, αντικαθιστώντας αρνητικές σκέψεις που μας φέρνουν φοβίες, δισταγμούς και άγχη με θετικά μηνύματα αγάπης, αυτοπεποίθησης και αρμονίας που μας ξεμπλοκάρουν. Το χαρακτηριστικό όμως προτέρημα αυτών των CD είναι ότι στο ελάχιστο χρονικό διάστημα των 40 ημερών δίνεται η δυνατότητα στον άνθρωπο να αλλάξει ολοκληρωτικά όχι μόνο τις σκέψεις αλλά και τις πράξεις του και να αυτοθεραπευτεί. Το CD έχει ιδιαίτερα έντονη δράση – όμως οι φράσεις δεν ακούγονται, διότι είναι καταγεγραμμένες σε μη αντιληπτές συχνότητες ήχου για το ανθρώπινο αυτί. Αντί για αυτές ο άνθρωπος απολαμβάνει ήχους από τη φύση, κάτι που βοηθάει στη χαλάρωση και την ηρεμία και κάνει ευχάριστη την ακρόαση, η οποία γίνεται απαραίτητα με ακουστικά. Ο χρόνος που απαιτείται καθημερινά είναι ελάχιστος – 1 ώρα η οποία μπορεί να διασπαστεί στην ημέρα όπως βολεύει τον ακροατή, ενώ δραστηριότητες επιτρέπονται ταυτόχρονα. Σε αυτή τη μία ώρα ωστόσο, οι φράσεις προλαβαίνουν να παίξουν πάνω από 1.000.000 φορές, φέρνοντας πολύ γρήγορα αποτελέσματα.

Η σειρά βοηθάει σε θέματα:
-Αυτοπεποίθησης – Αρνητικών εμπειριών του παρελθόντος – Άγχους – Θυμού και Εγωισμού – Φοβιών – Οικονομικής διαχείρισης – Σωματικού βάρους και πολλών άλλων.

Χρειάζεται κάποιο χρονικό διάστημα για να επιδράσουν τα ηχοπρογράμματα και αν ναι, ποιό;

Το αποτέλεσμα θα σας γίνει αισθητό σε 40 ημέρες περίπου. Θα το καταλάβετε μέσα από τη συμπεριφορά σας – από νέες αντιδράσεις σας σε καταστάσεις, από ιδέες και σκέψεις στο μυαλό σας. Αφού λοιπόν θα υπάρξει αλλαγή στις σκέψεις και στις επιλογές και αντιδράσεις σας, θα υπάρχει και αλλαγή στις καταστάσεις. Μην περιμένετε φυσικά οτι η ζωή σας θα αλλάξει από μέρα σε μέρα! Εμπιστευτείτε ωστόσο τα αισθήματά σας και παρατηρήστε τις αλλαγές μέσα σας. Σύντομα αυτές θα αλλάξουν και το περιβάλλον σας. Σε κάποιες περιπτώσεις, μπορεί οι αρνητικοί προγραμματισμοί και τα ψυχικά σας τραύματα να είναι βαθιά. Σε αυτές καλό είναι η ακρόαση να συνεχιστεί και για παραπάνω από 40 μέρες. Δεν υπάρχει κάποιο όριο στο για πόσο παραπάνω καιρό θα ακούτε ένα ηχοπρόγραμμα – είναι κάτι που θα αισθανθείτε και μόνοι σας. Σίγουρα πάντως αν νιώθετε οτι δεν προχωράτε αρκετά και οτι αυτό που λύνετε αποτελεί μεγάλο εμπόδιο μπορείτε να αυξήσετε τις ακροάσεις στις 80 ημέρες ή και παραπάνω. Είναι κάτι που μόνο καλό μπορεί να κάνει, ενώ ταυτόχρονα θα αισθανθείτε και πιο σίγουροι για τις αλλαγές σας.

Μπορώ να ακούω το πρόγραμμα κατά την οδήγηση;

‘Οχι. Το πρόγραμμα είναι σχεδιασμένο για να ακούγεται με ακουστικά, όπως αναφέρεται στις οδηγίες. Η δράση των ηχοπρογραμμάτων μειώνεται σημαντικά ακούγοντάς τα από ηχεία, ενώ όταν υπάρχουν έντονοι εξωτερικοί ήχοι μειώνεται ακόμα περισσότερο η επίδραση από τα ηχεία.

Η ακρόαση του δίσκου δεν είναι στην ουσία »Πλύση εγκεφάλου;»

Ο όρος «πλύση εγκεφάλου» χρησιμοποιείται για να περιγράψει μια κατάσταση όπου ένα πρόσωπο παρά τη θέλησή ή την επιθυμία του αναγκάζεται να απορροφήσει κάποιου είδους εντολές και θελήματα, δημιουργημένα από κάποια ομάδα η οποία και θα τα επωφεληθεί . Στην συνέχεια ο άνθρωπος εκτελεί αυτές τις εντολές, ακόμα και αν είναι ενάντια στη δικιά του θέληση. Για τη χρήση των ηχοπρογραμμάτων μας, εσείς μόνοι σας επιλέγετε τι αλλαγές θέλετε να κάνετε στη ζωή σας – αυτό μπορεί να είναι το να έχετε αυτοπεποίθηση σε καταστάσεις, η αλλαγή στάσης ως προς τα χρήματα, μπορεί να θέλετε να έχετε ψυχραιμία σε δύσκολες στιγμές – και ούτω καθεξής. Στη συνέχεια διαλέγετε τα ηχοπρογράμματα με τις αντίστοιχες υποβολές. Ακούγοντάς τα, οι αλλαγές θα έρθουν από εσάς στη σας με τις πράξεις σας – στην ουσία λοιπόν απολαμβάνετε τη χαρά του να έχετε μόνοι σας αλλάξει αυτό που είχατε βάλει σαν στόχο και του να έχετε καλυτερεύσει τη ζωή σας. Σε κανένα σημείο στη διαδικασία δεν υπάρχει κάποιου είδους εξωτερική πίεση ή εξαναγκασμός όπως και δεν υπάρχει η εισχώρηση άχρηστων υποβολών, πολύ περισσότερο εντολών.

Δεν βλάπτει την ψυχική υγεία η επιβολή, η εισχώρηση σε τέτοιο βαθμό αυτών των μηνυμάτων;

Η τεχνολογία των υποβολών που παίζουν ταυτόχρονα με ηρεμιστικούς ήχους φύσης ξεκίνησε πάνω από 20 χρόνια πριν στις ΗΠΑ, στα οποία υπήρξε άφθονος χρόνος για την πρακτική εφαρμογή τους. Ως γνωστόν, στις ΗΠΑ ο έλεγχος των προϊόντων που επηρεάζουν τον άνθρωπο με οποιονδήποτε (θεραπευτικό ή μη) τρόπο είναι ιδιαίτερα αυστηρός. Μόνο στην Αμερική σήμερα εκατομμύρια κόσμου χρησιμοποιεί προϊόντα θετικών υποβολών. Υπάρχει μέχρι και εταιρεία στην οποία μπορεί να αφήσει κανείς τηλεφωνικά μήνυμα με δηλώσεις και κατόπιν να του αποσταλεί μια ηχογράφηση σε μορφή δίσκου ή αρχείου. Η προσφερόμενη τεχνολογία δεν μπορεί να είναι επιβλαβής για την ψυχική σας υγεία, ιδίως με τον τρόπο που την εφαρμόζουμε. Γεγονός αποτελεί όμως, οτι ο οργανισμός σαςμπορεί να αντιδράσει σε περίπτωση ακραίας χρήσης του ηχοπρογράμματος ή σε περίπτωση μεγάλης ευαισθησίας. Μπορεί δηλαδή να εμφανιστούν σημάδια αδιαθεσίας ή κόπωσης, σαν σωματική έκφραση της αντίστασης που εμφανίζεται εσωτερικά. (βλ. και Ερώτηση 13). Τονίζουμε ξανά, οτι αυτό δεν είναι κάτι επικίνδυνο, επιβλαβές ή αφύσικο.

Τι είναι τα Αμφιωτικά Διακροτήματα? Πώς χρησιμοποιούνται στα ηχοπρογράμματά σας;

Ένα καλό εφόδιο για την κατανόηση του όρου αυτού είναι η γνώση του τι είναι ένα διακρότημα. Όταν δύο συχνότητες, δύο «καθαροί» τόνοι δηλαδή ακούγονται ταυτόχρονα, το αυτί ακούει και έναν τρίτο τόνο που η συχνότητά του είναι η διαφορά αυτών των δύο συχνοτήτων. Για παράδειγμα ένας ήχος 180 Hertz και ένας ήχος 170 Hertz, συνθέτουν μια τρίτη συχνότητα στα 10Hz. Είναι γνωστό επίσης πώς μια συχνότητα μπορεί να επηρρεάσει τη δραστηριότητα του εγκεφάλου. Στο προηγούμενο παράδειγμα, η ακρόαση της συχνότητας των 10 Hz μπορεί να επιδράσει θετικά στην χαλάρωση, αφού συντονίζεται με τη λεγόμενη εγκεφαλική συχνότητα Άλφα (Alpha Brain Waves). Τα αμφιωτικά διακροτήματα λοιπόν, είναι διακροτήματα που παρατηρούνται όταν υπάρχει συχνοτική διαφορά δύο τόνων που καθένας τους ακούγεται αποκλειστικά στο ένα αυτί. Αυτό επιτρέπει στη δημιουργία διακροτημάτων στα οποία ο άνθρωπος μπορεί να συγκεντρωθεί πολύ πιο έντονα, εφόσον αναπαράγονται ξεχωριστά στο κάθε αυτί. Ειδικά στην περίπτωση των ηχοπρογραμμάτων Zvukom, χρησιμοποιούνται συχνότητες που όπως προαναφέρθηκε δημιουργούν χαλάρωση. Σαν αποτέλεσμα, ο ακροατής ηρεμεί και βρίσκεται σε μια κατάσταση που δέχεται πιο ελεύθερα τις υποβολές, αφού τα συνηθισμένα φίλτρα με τα οποία έχουμε συνηθίσει να μπλοκάρουμε τέτοιες πληροφορίες δεν εμποδίζουν πια τον θετικό επαναπρογραμματισμό. Αξίζει να σημειωθεί οτι η λεγόμενη εγκεφαλική λειτουργία Άλφα την οποία φέρνουν τα ηχοπρογράμματα επιδρούν θετικότατα και όσον αφορά άλλες εγκεφαλικές λειτουργίες – λόγου χάριν, αυτές οι συχνότητες αντιστοιχούν σε κατάσταση διαλογισμού και συνεπώς μπορούν να λειτουργήσουν θεραπευτικά και αναπτυξιακά στην πνευματικότητα και τη συνείδηση.

Μπορώ να αντιγράψω αυτά τα προγράμματα;

Παρακαλούμε να κάνετε χρήση μόνο του αρχικό δίσκου! Προστατέψτε το μυαλό σας, τη συνείδηση και το ασυνείδητό σας. Η επεξεργασία και αντιγραφή των προγραμμάτων ήχου μας είναι παράνομη, και δεν μπορούμε να εγγυηθούμε ότι θα λάβετε οποιαδήποτε αποτελέσματα όταν χρησιμοποιούνται ανεπίσημες ηχογραφήσεις. Επιπλέον, η αντιγραφή των αρχείων παραβιάζει τη δεοντολογία και την αμοιβαία εμπιστοσύνη που θέλουμε να καθιερώνουμε με τους πελάτες μας.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s