Ηχοπρογράμματα CD-s ZvukOM

Ηχητικά προγράμματα επανα-προγραμματισμού του Υποσυνείδητου.

 CD-s ZvukOM

Από την παιδική ηλικία συγκρατούνται στο ασυνείδητο αρνητικοί «προγραμματισμοί» δηλαδή αρνητικές φράσεις και σκέψεις που καλλιεργούμε χωρίς να το θέλουμε μέσα μας. Πολύ συχνά αυτά τα προγράμματα επηρεάζουν δραματικά την ζωή μας μπλοκάροντας τις προσπάθειες μας και τροφοδοτώντας μας με φόβο και αβεβαιότητα. Σαμποτάρουν εκ των έσω τις συνειδητές μας επιλογές να αλλάξουμε την ζωή μας προς το καλύτερο, ενώ εμείς χάνουμε την ελπίδα μας, συνεχίζοντας να ζούμε μία ζωή υπό πίεση και χωρίς χαρά. Τι μπορούμε να κάνουμε; Με πολύ απλά λόγια, τα θεραπευτικά cd’s δρουν στο ασυνείδητο αντικαθιστώντας αρνητικές σκέψεις που μας φέρνουν φοβίες, δισταγμούς και άγχη με θετικά μηνύματα αγάπης, αυτοπεποίθησης και αρμονίας που μας ξεμπλοκάρουν. Το χαρακτηριστικό όμως προτέρημα αυτών των cd είναι ότι στο ελάχιστο χρονικό διάστημα των 40 ημερών, με μόνο μία ώρα ακρόασης, δίνεται η δυνατότητα στον άνθρωπο να αλλάξει ολοκληρωτικά όχι μόνον τις σκέψεις αλλά και τις πράξεις του και να αυτοθεραπευτεί. Έτσι, δημιουργήσαμε τα θεραπευτικά ηχοπρογράμματα CD-s ZvukOM!

Τι είναι τα θεραπευτικά CD-s ZvukOM;

Τα θεραπευτικά CD “ZvukOM” δρουν στο ασυνείδητο, αντικαθιστώντας αρνητικές σκέψεις που μας φέρνουν φοβίες, δισταγμούς και άγχη με θετικά μηνύματα αγάπης, αυτοπεποίθησης και αρμονίας που μας ξεμπλοκάρουν. Το χαρακτηριστικό προτέρημα αυτών των CD είναι ότι στο ελάχιστο χρονικό διάστημα των 40 ημερών δίνεται η δυνατότητα στον άνθρωπο να αλλάξει ολοκληρωτικά όχι μόνο τις σκέψεις αλλά και τις πράξεις του και να αυτοθεραπευτεί. Το CD έχει ιδιαίτερα έντονη δράση – όμως οι φράσεις δεν ακούγονται, διότι είναι καταγεγραμμένες σε μη αντιληπτές συχνότητες ήχου για το ανθρώπινο αυτί. Αντί για αυτές ο άνθρωπος απολαμβάνει ήχους από τη φύση, κάτι που βοηθάει στη χαλάρωση και την ηρεμία και κάνει ευχάριστη την ακρόαση, η οποία γίνεται απαραίτητα με ακουστικά. Ο χρόνος που απαιτείται καθημερινά είναι ελάχιστος – 1 ώρα η οποία μπορεί να διασπαστεί στην ημέρα όπως βολεύει τον ακροατή, ενώ δραστηριότητες επιτρέπονται ταυτόχρονα. Σε αυτή τη μία ώρα ωστόσο, οι φράσεις προλαβαίνουν να παίξουν πάνω από 1.000.000 φορές, φέρνοντας πολύ γρήγορα αποτελέσματα.

Τα ηχοπρογάμματα μας βοηθούν σε θέματα όπως:
-Αυτοπεποίθησης – Αρνητικών εμπειριών του παρελθόντος – Άγχους – Θυμού και Εγωισμού – Φοβιών – Οικονομικής διαχείρισης – Σωματικού βάρους και πολλών άλλων

Αναλυτικά, δημιουργήσαμε 4 σειρές που περιλαμβάνουν 8 διαφορετικά cd’s ανάλογα με το συγκεκριμένο θέμα που επιθυμούμε να θεραπεύσουμε:

Σειρά: Αυτοϊαση:

1) Aπελευθέρωση από φόβους, άγχος και κατάθλιψη

2) Δημιουργώ ένα όμορφο σώμα.

Σειρά: Ανάπτυξη της Προσωπικότητας:

1)  Απελευθέρωση από αρνητικό παρελθόν

2) Αυξάνω την Αυτοπειποίθηση μου

3) Πηγάζω σεξουαλικότητα

Σειρά: Business:

 1) Eλκύω το χρήμα

 2) Απόλυτη Επιχειρηματική Επιτυχία

Σειρά: Πνευματικότητα
1) Aληθινή Αγάπη προς τον Εαυτό

Συχνές Ερωτήσεις για τα Ηχοπρογράμματα!

1Χρειάζεται κάποιο χρονικό διάστημα για να επιδράσουν τα ηχοπρογράμματα και αν ναι, ποιό;

Το αποτέλεσμα θα σας γίνει αισθητό σε 40 ημέρες περίπου. Θα το καταλάβετε μέσα από τη συμπεριφορά σας – από νέες αντιδράσεις σας σε καταστάσεις, από ιδέες και σκέψεις στο μυαλό σας. Αφού λοιπόν θα υπάρξει αλλαγή στις σκέψεις και στις επιλογές και αντιδράσεις σας, θα υπάρχει και αλλαγή στις καταστάσεις. Μην περιμένετε φυσικά ότι η ζωή σας θα αλλάξει από μέρα σε μέρα! Εμπιστευτείτε ωστόσο τα αισθήματά σας και παρατηρήστε τις αλλαγές μέσα σας. Σύντομα αυτές θα αλλάξουν και το περιβάλλον σας. Σε κάποιες περιπτώσεις, μπορεί οι αρνητικοί προγραμματισμοί και τα ψυχικά σας τραύματα να είναι βαθιά. Σε αυτές καλό είναι η ακρόαση να συνεχιστεί και για παραπάνω από 40 μέρες. Δεν υπάρχει κάποιο όριο στο για πόσο παραπάνω καιρό θα ακούτε ένα ηχοπρόγραμμα – είναι κάτι που θα αισθανθείτε και μόνοι σας. Σίγουρα πάντως αν νιώθετε ότι δεν προχωράτε αρκετά και ότι αυτό που λύνετε αποτελεί μεγάλο εμπόδιο μπορείτε να αυξήσετε τις ακροάσεις στις 80 ημέρες ή και παραπάνω. Είναι κάτι που μόνο καλό μπορεί να κάνει, ενώ ταυτόχρονα θα αισθανθείτε και πιο σίγουροι για τις αλλαγές σας.

2. Μπορώ να ακούω το πρόγραμμα κατά την οδήγηση;

Όχι. Το πρόγραμμα είναι σχεδιασμένο για να ακούγεται με ακουστικά, όπως αναφέρεται στις οδηγίες. Η δράση των ηχοπρογραμμάτων μειώνεται σημαντικά ακούγοντάς τα από ηχεία, ενώ όταν υπάρχουν έντονοι εξωτερικοί ήχοι μειώνεται ακόμα περισσότερο η επίδραση.

3. Η ακρόαση του δίσκου δεν είναι στην ουσία «Πλύση εγκεφάλου;»

Ο όρος «πλύση εγκεφάλου» χρησιμοποιείται για να περιγράψει μια κατάσταση όπου ένα πρόσωπο παρά τη θέλησή ή την επιθυμία του αναγκάζεται να απορροφήσει κάποιου είδους εντολές και θελήματα, δημιουργημένα από κάποια ομάδα η οποία και θα τα επωφεληθεί . Στην συνέχεια ο άνθρωπος εκτελεί αυτές τις εντολές, ακόμα και αν είναι ενάντια στη δικιά του θέληση. Για τη χρήση των ηχοπρογραμμάτων μας, εσείς μόνοι σας επιλέγετε τι αλλαγές θέλετε να κάνετε στη ζωή σας – αυτό μπορεί να είναι το να έχετε αυτοπεποίθηση σε καταστάσεις, ή αλλαγή στάσης ως προς τα χρήματα, μπορεί να θέλετε να έχετε ψυχραιμία σε δύσκολες στιγμές – και ούτω καθεξής. Στη συνέχεια διαλέγετε τα ηχοπρογράμματα με τις αντίστοιχες υποβολές. Ακούγοντάς τα, οι αλλαγές θα έρθουν από εσάς, με τις πράξεις σας – στην ουσία λοιπόν απολαμβάνετε τη χαρά του να έχετε μόνοι σας αλλάξει αυτό που είχατε βάλει σαν στόχο και του να έχετε καλυτερεύσει τη ζωή σας. Σε κανένα σημείο στη διαδικασία δεν υπάρχει κάποιου είδους εξωτερική πίεση ή εξαναγκασμός ούτε υφίσταται εισχώρηση άχρηστων υποβολών ή εντολών.

4. Δεν βλάπτει την ψυχική υγεία η επιβολή και η εισχώρηση αυτών των μηνυμάτων με τέτοιον τρόπο;

Η τεχνολογία των υποβολών που παίζουν ταυτόχρονα με ηρεμιστικούς ήχους φύσης ξεκίνησε πάνω από 20 χρόνια πριν στις ΗΠΑ, κατά την διάρκεια των οποίων υπήρξε άφθονος χρόνος για την πρακτική εφαρμογή τους. Στην Αμερική σήμερα εκατομμύρια κόσμου χρησιμοποιεί προϊόντα θετικών υποβολών. Υπάρχει μάλιστα εταιρεία στην οποία μπορεί να αφήσει κανείς τηλεφωνικά μήνυμα με τις δηλώσεις που επιθυμεί και κατόπιν να του αποσταλεί μια ηχογράφηση σε μορφή δίσκου ή αρχείου. Η προσφερόμενη τεχνολογία δεν μπορεί να είναι επιβλαβής για την ψυχική σας υγεία, ιδίως με τον τρόπο που την εφαρμόζουμε. Γεγονός αποτελεί όμως, ότι ο οργανισμός σας μπορεί να αντιδράσει σε περίπτωση ακραίας χρήσης του ηχοπρογράμματος ή σε περίπτωση μεγάλης ευαισθησίας. Μπορεί δηλαδή να εμφανιστούν σημάδια αδιαθεσίας ή κόπωσης, σαν σωματική έκφραση της αντίστασης που εμφανίζεται εσωτερικά. Τονίζουμε ξανά, ότι αυτό δεν είναι κάτι επικίνδυνο, επιβλαβές ή αφύσικο.

5. Τι είναι τα Αμφιωτικά Διακροτήματα; Πώς χρησιμοποιούνται στα ηχοπρογράμματά σας;

Ένα καλό εφόδιο για την κατανόηση του αυτής της μεθόδου, είναι η γνώση του τι είναι ένα διακρότημα. Όταν δύο συχνότητες, δύο «καθαροί» τόνοι δηλαδή ακούγονται ταυτόχρονα, το αυτί ακούει και έναν τρίτο τόνο που η συχνότητά του είναι η διαφορά αυτών των δύο συχνοτήτων. Για παράδειγμα ένας ήχος 180 Hertz και ένας ήχος 170 Hertz, συνθέτουν μια τρίτη συχνότητα στα 10Hz. Είναι γνωστό επίσης πώς μια συχνότητα μπορεί να επηρεάσει τη δραστηριότητα του εγκεφάλου. Στο προηγούμενο παράδειγμα, η ακρόαση της συχνότητας των 10 Hz μπορεί να επιδράσει θετικά στην χαλάρωση, αφού συντονίζεται με τη λεγόμενη εγκεφαλική συχνότητα Άλφα (Alpha Brain Waves). Τα αμφιωτικά διακροτήματα λοιπόν, είναι διακροτήματα που παρατηρούνται όταν υπάρχει συχνοτική διαφορά δύο τόνων που καθένας τους ακούγεται αποκλειστικά στο ένα αυτί. Αυτό επιτρέπει στη δημιουργία διακροτημάτων στα οποία ο άνθρωπος μπορεί να συγκεντρωθεί πολύ πιο έντονα, εφόσον αναπαράγονται ξεχωριστά στο κάθε αυτί. Ειδικά στην περίπτωση των ηχοπρογραμμάτων Zvukom, χρησιμοποιούνται συχνότητες που όπως προαναφέρθηκε δημιουργούν χαλάρωση. Σαν αποτέλεσμα, ο ακροατής ηρεμεί και βρίσκεται σε μια κατάσταση που δέχεται πιο ελεύθερα τις υποβολές, αφού τα συνηθισμένα φίλτρα με τα οποία έχουμε συνηθίσει να μπλοκάρουμε τέτοιες πληροφορίες δεν εμποδίζουν πια τον θετικό επαναπρογραμματισμό. Αξίζει να σημειωθεί ότι η λεγόμενη εγκεφαλική λειτουργία Άλφα την οποία φέρνουν τα ηχοπρογράμματα επιδρούν θετικότατα και όσον αφορά άλλες εγκεφαλικές λειτουργίες – λόγου χάριν, αυτές οι συχνότητες αντιστοιχούν σε κατάσταση διαλογισμού και συνεπώς μπορούν να λειτουργήσουν θεραπευτικά και αναπτυξιακά στην πνευματικότητα και τη συνείδηση.

6. Αν διακόψω την ακρόαση του δίσκου στη μέση, θα πρέπει να το συνεχίσω ξανά από το ίδιο σημείο;

Οχι, αυτό δεν είναι απαραίτητο. Ο τρόπος που είναι ηχογραφημένο, καθώς και οι ρυθμοί επανάληψης των μηνυμάτων επιτρέπουν να μπορείτε να ξεκινήσετε την ακρόαση από την αρχή, ανεξάρτητα από το πού είχατε σταματήσει.

7. Είναι η ακρόαση αυτών των Αμφιωτικών Διακροτημάτων ασφαλής;

Απολύτως! Είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς πιο ακίνδυνο και ασφαλές εργαλείο για να χρησιμοποιήσει κανείς στην αυτοανάπτυξή του. Αυτό αποδεικνύεται άλλωστε και από την πληθώρα θετικών ανταποκρίσεων που έχουν σημειωθεί από τη χρήση του συγκεκριμένου προϊόντος στη Ρωσία, που δεν θα μπορούσε να υπάρχει σε περίπτωση που η ακρόαση των δίσκων ήταν διαδικασία επιζήμια. Όσον αφορά την αποτελεσματικότητα της χρήσης των Αμφιωτικών Διακροτημάτων, ψάχνοντας κανείς θα βρει πληθώρα επιστημονικών δημοσιεύσεων που υποστηρίζουν την επιρροή που μπορεί να ασκήσει μια τέτοια τεχνική. Βλέπετε επίσης τις σχετικές πιο αναλυτικές Ερωτήσεις 6, 7, 14, 15, καθώς και 20.
8. Χρειάζεται ακριβός εξοπλισμός για να ακούσω τα προγράμματα;

Οχι, ένα οποιοδήποτε φτηνό CDplayer με ακουστικά θα σας δώσει άριστα αποτελέσματα. Το μόνο στο οποίο χρειάζεται να επιστηθεί προσοχή είναι η ακρόαση να γίνεται στερεοφωνικά, κάτι το οποίο συμβαίνει εφόσον τα ακουστικά λειτουργούν κανονικά και έχουν τοποθετηθεί με τη σωστή μεριά (υπάρχει πάντα σήμανση αριστερού – δεξιού ακουστικού).

9. Τα ηχοπρογράμματα δουλεύουν καλύτερα όταν κοιμάμαι;

Δεδομένου ότι ένα μέρος του εγκεφάλου σας απενεργοποιείται κατά τη διάρκεια του ύπνου, το αποτέλεσμα των ηχοπρογραμμάτων είναι πολύ πιο έντονο όταν το ακούτε ξύπνιοι. Παρ ‘όλα αυτά, μπορείτε να πάρετε καλά αποτελέσματα και όταν ακούτε τα ηχοπρογράμματα στον ύπνο σας, μετατρέποντας τις βραδυνές ώρες σε ώρες αυτοανάπτυξης! Φυσικά σημαντικό είναι να μην το παρακάνετε, ρυθμίστε πριν την ακρόαση τη συσκευή αναπαραγωγής να λειτουργήσει για 2-3 ώρες το μέγιστο. Λαμβάνοντας υπ’ όψη οτι τα προγράμματά μας λειτουργούν ιδιαίτερα χαλαρωτικά, μπορούν να συμβάλλουν σε έναν ευχάριστο και ήρεμο ύπνο. Ωστόσο, καλό είναι να αποφευχθεί η ακρόαση προγραμμάτων με ενεργητικές υποβολές (π.χ. «είμαι γεμάτος ενέργεια και παραγωγικός») γιατί το αποτέλεσμα είναι ενεργητικότητα και όχι χαλάρωση!

10. Πώς μπορώ να καταλάβω οτι τα ηχοπρογράμματα ενεργούν;

Συγκεκριμένα κριτήρια για τα αποτελέσματα κάθε προγράμματος δεν υπάρχουν.
Για πολλούς ανθρώπους οι αλλαγές είναι ανεπαίσθητες, καθώς νέες σκέψεις και ιδέες εμφανίζονται σαν από μόνες τους, που δεν είχαν ξαναεμφανιστεί ποτέ. Μπορεί κανείς να ερμηνεύσει αυτές τις σκέψεις ως συμπτώσεις στις οποίες το πρόγραμμα που άκουσε δεν έχει παίξει ρόλο. Αν όμως παρατηρήσει προσεκτικά κανείς τη συμπεριφορά του πριν και μετά την ακρόαση, σίγουρα θα δει διαφορές.

Μερικές φορές, νέες ιδέες έρχονται με τόση σαφήνεια και τόσο ξαφνικά που είναι ξεκάθαρο οτι είναι αποτέλεσμα των προγραμμάτων. Για παράδειγμα κάποιος με οικονομικά προβλήματα μπορεί μετά από ακρόαση του ηχοπρογράμματος «Μαγνητίζω χρήματα» να συνειδητοποιήσει και να δει ευκαιρίες και δυνατότητες κάπου που πριν δεν τις έβλεπε, παρ’ όλο που πλέον γι’ αυτόν είναι προφανείς.

Μερικές φορές θα επιτρέψετε στον εαυτό σας ξαφνικά σε κάτι που στο παρελθόν μόνο ονειρευόταν, και ποτέ δεν τολμούσε να κάνει. Για παράδειγμα να καταφέρετε να πείτε όχι σε καταστάσεις που δεν μπορούσατε.

Σε γενικές γραμμές, οι αλλαγές που λαμβάνουν χώρα, δεν συμβαίνουν ξαφνικά – μην περιμένετε οτι από τη μια μέρα στην άλλη θα γίνετε υπεράνθρωπος και θα συμβούν όλα όσα ονειρεύεστε. Η αλλαγή είναι κάτι που συμβαίνει σταδιακά, χωρίς άγχος, πίεση, κάτι που βγαίνει φυσικά, με τη θέληση και καθημερινή αλληλεπίδρασή σας με καταστάσεις.

Μπορείτε αν θέλετε να κρατήσετε καθημερινά ένα μικρό ημερολόγιο, όπου θα καταγράφετε τις σκέψεις σας. Μετά από έναν με δύο μήνες θα δείτε πόσο έχει αλλάξει η ψυχική σας κατάσταση και τάσεις.

11. Σε πόσο καιρό να περιμένω τα αποτελέσματα;

Αυτό είναι κάτι προσωπικό και εξαρτάται από την ευαισθησία του καθενός, τις εσωτερικές αντιστάσεις που προβάλλει και άλλες παραμέτρους. Γενικά μιλώντας, τα ηχοπρογράμματά μας έχουν αρκετές φορές αποτέλεσμα εντός 20 – 30 ημερών από την στιγμή της πρώτης χρήσης τους, εφόσον αυτή γίνεται τακτικά και σταθερά. Για κάποιους, αυτό το διάστημα μπορεί να είναι μικρότερο ή μεγαλύτερο. Υπάρχουν άτομα που παρατηρούν στον εαυτό τους αλλαγές μέσα σε λίγες ημέρες.

12. Μπορώ να ακούω το πρόγραμμα κατά την οδήγηση;

Όχι. Το πρόγραμμα είναι σχεδιασμένο για να ακούγεται με ακουστικά, όπως αναφέρεται στις οδηγίες. Η δράση των ηχοπρογραμμάτων μειώνεται σημαντικά ακούγοντάς τα από ηχεία, ενώ όταν υπάρχουν έντονοι εξωτερικοί ήχοι μειώνεται ακόμα περισσότερο η επίδραση από τα ηχεία.

13. Μετά από 20 λεπτά ακρόασης άρχισα να νιώθω αδιαθεσία. Να συνεχίσω να ακούω;

Περίπου το 30% των ατόμων που ακούνε για πρώτη φορά ένα ηχοπρόγραμμα αισθάνονται ενόχληση, είτε γενικά, είτε σε συγκεκριμένα σημεία του σώματος. Αυτό μπορεί να είναι πονοκέφαλος, αίσθημα εγρήγορσης κτλ. Αυτό δεν είναι κάτι επικίνδυνο ή επιβλαβές. Είναι μια φυσιολογική αντίδραση, που συμβαίνει κάποιες φορές.

Γιατί συμβαίνει αυτό? Το σύνολο των πεποιθήσεων, του «προγραμματισμού» μας, μαζί με τα συνεπακόλουθες αρνητικά συναισθήματα του, είναι «συνδεδεμένο» με σημεία κάπου στο σώμα μας, σε άλλους περισσότερο, σε άλλους λιγότερο. Είναι δηλαδή ψυχοσωματικά συμπτώματα τα οποία μπορεί να μην έχουμε καν παρατηρήσει οτι έχουμε (πόνοι, τικ, πιασίματα). Με ποιόν τρόπο υπάρχει σωματικά η «σύνδεση», εξαρτάται από πολλούς παράγοντες και είναι κάτι προσωπικό στον καθένα. Δεν υπάρχει κάποιος κανόνας κανόνας που να λέει οτι «τη χαμηλή αυτοεκτίμηση τη βιώνουμε με πονοκέφαλο».

Την στιγμή λοιπόν που κάποιος ακούει ένα ηχοπρόγραμμα, η αρνητική σκέψη – ο «προγραμματισμός» δηλαδή που είχαμε για κάποιο θέμα μαζί με τα αρνητικά συναισθήματα που έφερνε αρχίζει να αντικαθίσταται από μια θετική φράση. Η ψυχοσωματική «σύνδεση» που είχαμε αντιδράει βγαίνοντας στην επιφάνεια και φέρνοντας και την αντίστοιχη σωματική αίσθηση.

Από την στιγμή που αισθανθείτε άσχημα, απλώς πρέπει να διακόψετε την ακρόαση του ηχοπρογράμματος. Κάνετε δηλαδή ένα διάλειμμα και την επόμενη μέρα ξαναδοκιμάζετε να το ακούσετε. Αυτό επαναλαμβάνεται όσες φορές χρειάζεται μέχρι μην έχετε πια αρνητική αντίδραση στην ηχογράφηση. Καλό επίσης είναι να διαβάζετε τις υποβολές καθώς και να επαναλαμβάνετε στον εαυτό σας τη διάθεσή σας να κάνετε αλλαγές και να αποδεχτείτε τις θετικές φράσεις που ακούτε. Σας διαβεβαιώνουμε οτι με υπομονή και θέληση, οι αρνητικοί «προγραμματισμοί» του ασυνείδητού σας θα υποχωρήσουν και δεν θα έχετε πια κανένα πρόβλημα να κάνετε όπως πρέπει την ακρόαση του ηχοπρογράμματος!

14. Αν φοβάμαι ή αμφιβάλλω πως θα λειτουργήσει;

Εάν έχετε έντονες αμφιβολίες ή φόβους, είναι καλύτερα να μην μπείτε στη διαδικασία να ακούσετε κάποιο ηχοπρόγραμμα. Η αρνητική σας προδιάθεση μπορεί να εξωτερικευτεί στην ακρόαση, αφού κατά κάποιον τρόπο θα «ψάχνετε» να αποδείξετε οτι η μέθοδος δεν δουλεύει ή οτι σας βλάπτει. Είναι γνωστή η δύναμη της αυθυποβολής, και το πώς μόνος του ένας άνθρωπος μπορεί να βιώσει κάτι αρνητικό απλά επειδή περιμένει να είναι αρνητικό. Χρειάζεται τόσο θέληση για αλλαγή, όσο και μια κατά το δύναμει θετική διάθεση.

15. Μπορώ να αντιγράψω αυτά τα προγράμματα;

Παρακαλούμε να κάνετε χρήση μόνο του αρχικό δίσκου! Προστατέψτε το μυαλό σας, τη συνείδηση και το ασυνείδητο σας. Η επεξεργασία και αντιγραφή των προγραμμάτων ήχου είναι παράνομη, και δεν μπορούμε να εγγυηθούμε ότι θα λάβετε οποιαδήποτε αποτελέσματα όταν χρησιμοποιούνται ανεπίσημες ηχογραφήσεις. Επιπλέον, η αντιγραφή των αρχείων παραβιάζει τη δεοντολογία και την αμοιβαία εμπιστοσύνη που θέλουμε να καθιερώνουμε με τους πελάτες μας.

16. Πραγματικά δεν χρειάζεται να καμία προσπάθεια; Μου φαίνεται αδύνατο. 

Δείτε το ως εξής: Η διάθεση και η πειθαρχία σας στο να ακούτε τακτικά τις ηχογραφήσεις, η ίδια η ακρόαση το λιγότερο 40 ωρών της ηχογράφησης με ακουστικά -και ακόμα περισσότερων χωρίς- αποτελούν στην ουσία την προσπάθεια που καταβάλλετε. Και αυτή η προσπάθεια είναι που χρειάζεται και αρκεί για να έχετε αποτελέσματα.

17. Συνιστάνται τα προγράμματα για εφήβους; 

Ναι. Αν σκεφτεί κανείς οτι στα θέματα των ηχοπρογραμμάτων μας περιέχεται η ανάπτυξη της αυτοπεποίθησης και η εσωτερική ειρήνη, ιδιότητες που βοηθάνε θεμελιωδώς στην ψυχική ανάπτυξη και ωρίμανση, καταλαβαίνει οτι έτσι μπορεί να δώσει σε έναν νέο άνθρωπο ένα ιδιαίτερα θετικό ξεκίνημα στη ζωή του.

 18. Δημιουργείται κάποιου είδους εξάρτηση στην ακρόαση των ηχογραφήσεων;

Όχι, δεν δημιουργείται και δεν γίνεται να δημιουργηθεί καμία απολύτως εξάρτηση.

 19. Η εικόνες στα εξώφυλλα τι απεικονίζουν;

Οι εικόνες στο εξώφυλλο και στο εσώφυλλο που περιέχονται για ευκολία είναι σύμβολα ιερής γεωμετρίας. Το σύμβολο αυτό έχει τη δυνατότητα να σας βοηθήσει να επαναπρογραμματίσετε το ασυνείδητο συντονίζοντάς σας στις συχνότητες του συμβόλου. Για αυτόν τον λόγο είναι απαραίτητο πριν ή κατά την ακρόαση να παρατηρείτε το σύμβολο για 5 με 10 περίπου λεπτά. Σε κάθε σειρά αντιστοιχεί ένα διαφορετικό σύμβολο.

20. Σε ποια ώρα της ημέρας είναι καλύτερα να ακούσω το ηχοπρόγραμμα;

Η επιλογή είναι δική σας. Κάποιοι προτιμούν να ακούνε το πρωί, ενώ άλλοι το βράδυ σαν ξεκούραση μετά από τις ώρες εργασίας τους. Μερικοί άνθρωποι προτιμούν να το ακούνε πριν τον ύπνο. Το σημαντικότερο, άλλωστε, είναι το να ακούτε το πρόγραμμα

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s