Διάγνωση μέσω ανάλυσης της Αύρας

crownscopy_760x428_72dpiΔιαθέτουμε δύο από τις πλέον σύγχρονες επιστημονικές μεθόδους φωτογράφισης Αύρας της εταιρίας Bioentech που ονομάζονται Crownscopy και Aurabook.

Το Crownscοpy επεξεργάζεται την αποτύπωση των στεμμάτων ηλεκτρομαγνητικής ενέργειας που εκπέμπουν τα δάκτυλα των χεριών. Στην συνέχεια τα αναλύει σε πληροφορίες για την λειτουργία των επτά ενεργειακών κέντρων (τσάκρα) καθώς και την κατάσταση των οργάνων του σώματος. Μετατρέπει τις πληροφορίες αυτές σε μία πλήρη απεικόνιση ολόκληρης της αύρας, των τσάκρα, της ενεργειακής διανομής στο σώμα και στα φυσικά όργανα. Η απεικόνιση αυτή του ηλεκτρομαγνητικού μας πεδίου παρέχει πολύτιμες πληροφορίες και για τα τρία σώματα του ανθρώπου: το Φυσικό, το Ψυχοσυναισθηματικό και το Νοητικό.

Το Aurabook είναι ένα σύγχρονο μηχάνημα για την «φωτογράφιση» της αύρας που μας δίνει πολύτιμες πληροφορίες που αφορούν το χρώμα της αύρας, την κατάσταση των ενεργειακών κέντρων (τσάκρα), τις ισορροπίες τόσο του Γιν-Γιανγκ όσο και των 5 στοιχείων καθώς μια λεπτομερή ανάλυση της ψυχοσωματικής κατάστασης βάση των προηγουμένων Είναι συνδυασμός συσκευής και λογισμικού ηλεκτρονικού υπολογιστή, η λειτουργία της οποίας βασίζεται στην ηλεκτρική αντίσταση που παρουσιάζουν περιοχές του δέρματος στην παλάμη. Αυτές οι αντιστάσεις μεταφράζονται με τη χρήση του λογισμικού σε ενεργειακά δυναμικά των ενεργειακών κέντρων του ανθρώπου δίνοντας μας πολύτιμες πληροφορίες για την ενεργειακή δομή και ισορροπία του ατόμου.

Μαρία Τσίβριτς

Αποκλειστική Αντιπρόσωπος Μηχανημάτων Crownsopy και Aurabook στην Ελλάδα

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s